Τεχνοκράτες, μνημόνιο και ευρώ θέλει τώρα ο Γκλέτσος (βίντεο)

Κάλεσμα για οικουμενική κυβέρνηση χωρίς πολιτικούς.

Για τη Χρυσή Αυγή: «Με ενοχλούν οι φάτσες τους»

 

Άρχοντας της κωλοτούμπας ο Απόστολος Γκλέτσος. Από χριστιανός, δεξιός και γαμπρός του Λυκουρέζου έγινε για ένα φεγγάρι κομμουνιστής υποψήφιος του ΚΚΕ στις δημοτικές και παρουσιαστής πολιτιστικής εκπομπής στον 902. Μετά την καταψήφιση του στις δημοτικές εξαγριωμένος ανακοίνωσε ότι «παραμένει κομμουνιστής αλλά κομμουνιστής από το σπίτι του».  Μετά κατέβηκε με τη στήριξη τοπικών επιχειρηματικών παραγόντων και έγινε Δήμαρχος Στυλίδας. Κέρδισε τη συμπάθεια πολλών με την αντίσταση του κατά των διοδίων και τη σύλληψη του από την αστυνομία. Οι θεατρινίστικες δηλώσεις του ότι καλύτερα να πέσει ο ίδιος στον αγώνα παρά να διατηρηθεί το μνημόνιο εκτόξευσαν τη δημοτικότητα του στα ύψη. Στη συνέχεια τάχθηκε στο πλευρό της ΕΛ.Α.ΔΑ.Σ του Μίκη Θεοδωράκη.  Τώρα όμως;

Ο Γκλέτσος φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών που ήταν η καταδίκη του δικομματισμού και καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπούς κερατάδες σε μνημονιακή κυβέρνηση, εντός του ευρώ.

«Να βάλουν την πατρίδα σε τροχιά ανάπτυξης»., «να αφήσουν υπηρεσιακούς παράγοντες και τεχνοκράτες να δουλέψουν χωρίς κομματικές εντολές».

 «Δεν χρειαζόμαστε ξανά εκλογές. Ο λαός μίλησε. Είναι όλοι κοντά. Όλοι μαζί βγάζοντας τα άκρα έξω (βάζοντας και το ΚΚΕ στα άκρα), να διαπραγματευτούν κάποια πράγματα με τους δανειστές!!

Ο δήμαρχος Στυλίδας σχολίασε και την είσοδο στην Βουλή του συνονόματου ξαδέρφου του με την Χρυσή Αυγή.  «Του είπα προεκλογικά να αποκηρύξει τον ναζισμό, μετά τις εκλογές δε μιλήσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Με ενοχλεί ο ναζισμός, με ενοχλούν οι φάτσες τους και το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι 0,2%’. Θα πρέπει ή να αλλάξουν και να γίνουν άνθρωποι, ή να διαλυθούν».

One thought on “Τεχνοκράτες, μνημόνιο και ευρώ θέλει τώρα ο Γκλέτσος (βίντεο)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: