Ελιές και λάδι μοίρασε ο Γκλέτσος

Cool ή tragic;

Σε αντίθεση με άλλους λαϊκιστές πολιτικούς που επιχειρούν να εξαγοράσουν ψήφους και συνειδήσεις με ένα πιάτο φαϊ, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μοίρασε μέσα από την καλοσύνη της καρδιάς του  ελιές και λάδι από τη Φθιώτιδα στη Δραπετσώνα.

Αγρότες από την περιοχή, μαζί και ο δήμαρχος Στυλίδας, προσέφεραν δωρεάν στους κατοίκους του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας εκλεκτές βρώσιμες ελιές Στυλίδας, καθώς και συσκευασμένο λάδι.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος, ο μεγαλόκαρδος, ο οποίος δεν παρευρέθηκε απλώς στον χώρο, αλλά μοίρασε και ο ίδιος τα ντόπια προϊόντα, σκοπός είναι να προωθηθεί η σοδεία της περιοχής,, αλλά και να βοηθηθούν οι οικονομικά ασθενείς οικογένειες που πλέον αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Συνολικά, στο σημείο βρέθηκαν από 300 άτομα που είχαν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν προϊόντα, ενώ ο Α. Γκλέτσος τόνισε ότι «δεν είναι η τελευταία φορά που προβαίνει σε μια τέτοια πράξη, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες».

Σε κάθε περίπτωση πέρα από την πλάκα εφόσον υπάρχει δυνατότητα διάθεσης δωρεάν προϊόντων σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καλό είναι να γίνεται. Και ακόμα καλύτερα όταν αυτό συμβαίνει μακριά από κάμερες και ρεπόρτερ.

Το κακό είναι όταν κάποιοι εκμεταλλεύονται την αδυναμία των ανθρώπων και ταυτόχρονα καλλιεργούν αυταπάτες επενδύοντας στην παράταση του προβλήματος και όχι στην επίλυση του. Ο Γκλέτσος δεν θα κατέβει –όπως έχει δηλώσει- σε άλλες εκλογές πριν τις επόμενες δημοτικές οπότε μη βιάζονται κάποιοι να συνδέσουν την κίνηση με άμεσες προεκλογικές σκοπιμότητες.

Το ΕΑΜ μας έσωσε από την πείνα πριν από 70 χρόνια. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: ποιος θα μας σώσει σήμερα από τη σκλαβιά;

 

http://www.dailymotion.com/video/xlmtxd_green-day-the-saints-are-coming_music

 

Απάντηση