Σταμάτης Γονίδης: Στο εξής θα χαιρετάω και εγώ ναζιστικά για συμπαράσταση στον Κατίδη…

 «Αγόρι μου να πιάνεις τα αρχίδια σου άλλη φορά, τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού! Ε, λοιπόν από εδώ και στο εξής θα χαιρετάω έτσι!»

 Ο φασισμός έχει μακριά ποδάρια.

Ο σκυλοτραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης μπορεί να έχει να κάνει επιτυχία από το «γιατί κλαίς;» ωστόσο βρήκε την ευκαιρία να σπάσει τη σιωπή του για να υποστηρίξει το ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη….  Ο Γονίδης δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Κίνηση αυθορμητισμού είναι για αυτόν να χαιρετάς όπως ο Χίτλερ και οι κατοχικές δυνάμεις τιο ’40,  προφανώς κινήσεις αυθορμητισμού θεωρεί και τα πογκρόμ σε μετανάστες και ας μην το παραδέχεται ακόμα ευθέως.

Ο τραγουδιστής της νύχτας έγραψε: «.Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά οτι ζούμε την εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατιδή που ενώ το παιδί τους λέει ότι ηταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτοί επιμένουν στην «πυρά», κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Εχω να πω στον Κατιδη την επόμενη φορά αγόρι μου να πιάνεις τ΄@@@@@ σου, φτάνει πια αυτός ο πόλεμος κατά της ΑΕΚ, από σήμερα είμαι ΑΕΚ… και δεν τους πείραξε που μας «πηδανε» οι Γερμανοί τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού! Ε, λοιπόν από εδώ και στο εξής θα χαιρετάω έτσι! ΓΟΝΙΔΗΣ»,

Ο Νίκος Αλέφαντος έσπευσε και αυτός να δηλώσει τη συμπαράσταση του στον ναζιστικό χαιρετισμό.

Όπως αναφέρει και το άρθρο της Αφροδίτης Πολίτη  «Τα μαύρα πουκάμισα του πολιτισμού» σιγά-σιγά  μεγαλώνει το πάνθεον των Χ.Α.-friendly καλλιτεχνών και σελέμπριτις που είτε βγαίνουν από την φιλοναζιστική ντουλάπα είτε ανοιγοκλείνουν διερευνητικά το ένα φύλλο.

 

Απάντηση