Με Καμμένο ο Μιχάλης Γιαννάκης

‘Επιασε το 10 «το καλό» ο Καμμένος στους βουλευτές και συγκροτεί επίσημη ομάδα, συμμετέχει σε όλα τα debate
Έσφιξαν τα χέρια Πάνος Καμμένος και Μιχάλης Γιαννάκης σήμερα στα γραφεία του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο μέχρι σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Βοιωτίας εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στις αρχές του κόμματος Καμμένου, όπως εκφράσθηκαν στην ιδρυτική διακήρυξη και δήλωσε την ένταξη του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Παράλληλα, πήρε τη θέση του Γενικού Γραμματέα καθώς και τη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο Πάνος Καμμένος εκφράζοντας όπως είπε και τη βούληση της Διοικούσας Επιτροπής, ευχαρίστησε τον Μιχάλη Γιαννάκη για την απόφαση του να ενταχθεί στο κόμμα και του ζήτησε λόγω της εμπειρίας του να αναλάβει την ευθύνη και την θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος και του επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

Ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και αποδέχθηκε να δώσει τον εκλογικό αγώνα με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βοιωτία, όσο και σε όλη την Ελλάδα από την θέση του Γεν. Γραμματέα του κόμματος.

Λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη θέση του Γεν. Γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο πρώτος γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης, να καταλάβει τη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Απάντηση