Βραβείο Γκέμπελς στο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ


Απύθμενη υποκρισία ή σκανδαλώδη άγνοια της κοινωνικής πραγματικότητας φανερώνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα γεγονότα των παρελάσεων και τις διαμαρτυρίες των πολιτών. Πολύ κακή αρχή για τη Φώφη Γεννηματά.

Γράφουν από το αρχηγείο της οδού Ιπποκράτους:

Πολιτικά κόμματα ή ομάδες που δεν νιώθουν την ανάγκη να σεβαστούν την εθνική γιορτή και να τιμήσουν την ιστορική μνήμη του Έθνους είναι προφανώς ανίκανες να αντιληφθούν τη σημασία της εθνικής ενότητας για την αντιμετώπιση και υπέρβαση της κρίσης.

(Δηλαδή αν δεν συμφωνείτε να συνταχτείτε πίσω μας, να ακολουθήσετε πιστά τις επιλογές μας και να αποδεχτείτε ότι είναι η μόνη εναλλακτική, είστε ανίκανοι και ιστορικά αμνήμονες)

Διαδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις πολιτικής και κοινωνικής διαμαρτυρίας μπορούν να γίνονται καθημερινά.

(Ως γνωστόν, οι διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού τυγχάνουν της αμέριστης στήριξης της πολιτείας, καθώς οι δυνάμεις της τάξης διαθέτουν όλη τους την ενέργεια καθώς και πλούσιο πολεμικό υλικό για να τις υποστηρίξουν και να τς ενθαρρύνουν σε καθημερινή βάση)

Όσοι συνεπώς έχουν λάβει την πολιτική απόφαση να μετατρέπουν τις εθνικές επετείους, τις δοξολογίες και τις άλλες εορταστικές εκδηλώσεις σε αφορμές οργανωμένων επεισοδίων για την δημιουργία εντυπώσεων που εκθέτουν διεθνώς τη χώρα και δημιουργούν την τεχνητή εντύπωση ότι έχει διαλυθεί ο κοινωνικός και εθνικός ιστός, προσβάλλουν την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών και δείχνουν ότι δεν έχουν αίσθηση ούτε της ιστορίας, ούτε των θεσμικών ορίων που υπάρχουν σε κάθε ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία.

(Αυτοί οι κατεργάρηδες οι μαθητές που πάλι μούντζωσαν θα έπρεπε να προσαχθούν στη δικαιοσύνη και να τους ζητηθεί αποζημίωση για τους χιλιάδες τουρίστες που έχασαν οι ξενοδόχοι).

Απάντηση