Για το ήθος της «αριστερής διακυβέρνησης»

Της Αγγελικής Φατούρου, εκπαιδευτικού και στελέχους του Μ-Λ ΚΚΕ

Ώστε έτσι λοιπόν! Οι αρχάγγελοι της αριστεροσύνης, αυτοί που θα σώσουν το λαό και τον τόπο από τη βαραβαρότητα των μνημονίων και «θα καθαρίσουν το πολιτικό σύστημα» πρότειναν για υπηρεσιακό πρωθυπουργό … το Γεράσιμο Αρσένη! Ναι, αλήθεια, αυτόν που διέλυσε το λύκειο με την αντιδραστική του μεταρρύθμιση το 1997-98, που συνάντησε απέναντί του μεγάλους αγώνες μαθητών, καθηγητών και αδιόριστων εκπαιδευτικών [βλ. μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τον Ιούνιο του 1998 ενάντια στην κατάργηση της επετηρίδας] και υπό το βάρος αυτών καρατομήθηκε κι έκτοτε είχε κουρνιάσει στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας»! Αυτόν ακριβώς θυμήθηκε ο Τσίπρας σήμερα, προφανώς κατόπιν συμφωνίας με την Κατσέλη, που τυγχάνει συζυγος Αρσένη, προκειμένου τα ψηφαλάκια της να οδεύσουν προς Κουμουνδούρου μεριά.

Εύγε στο νέο ήθος και ύφος τής οσονούπω «αριστερής διακυβέρνησης», να το χαίρονται ο ΣΥΝ και οι συνιστώσες του, ο αριθμός των οποίων εντός ολίγου θα αυξηθεί με διάφορους παραστρατήσαντες «σοσιαλιστές».
Και αφού ο Αρσένης δεν άρεσε στους υπόλοιπους, καλός είναι και ο Παπαδήμος, αποφάνθηκε ο Τσίπρας…
Και ακόμα δεν αρχίσαμε, αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι. Πολλά έχουν να δούν τα μάτια μας μέχρι τις 17/6, και –κυρίως- μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό σίγουρα θα επανέλθουμε.

2 thoughts on “Για το ήθος της «αριστερής διακυβέρνησης»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: