Σήμερα στο Gagarin ενάντια στο φασισμό

Μια γιορτή ενάντια στο φασισμό και τον αυταρχισμό.

Με μια ολοήμερη εκδήλωση, που περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις προβολή, μουσική και stand up comedy, παρουσιάζεται σήμερα το ντοκιμαντέρ  «Φασισμός ΑΕ»  στο Gagarin 205. Παρόντες ο Άρης Χατζηστεφάνου και οι άλλοι συντελεστές του ντοκιμαντέρ. Θα προβοληθούν αποσπάσματα, καθώς και τα σχέδια των συντελεστών της παραγωγής για προβολή της ταινίας σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Το παρών θα δώσει ο πασίγνωστος Μπαλούρδος της «Ελληνοφρένειας» σε ρόλο «χορηγού επικοινωνίας». Το ίδιο και οι Last Drive, που προσφέρουν τη μουσική τους στην παραγωγή. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συντονίζει ομιλητές και τραγουδιστές, σε μια μεγάλη γιορτή ενάντια στο φασισμό και τον αυταρχισμό. Η εκδήλωση ξεκινά στις 18:00 με συζήτηση με τίτλο «Από τον εξτρεμισμό του κέντρου στο φασισμό». Θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Παπακωνσταντίνου, ο ιστορικός Ιάσονας Χανδρινός, και ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει ο Άρης Χατζηστεφάνου, ενώ στη συναυλία συμμετέχουν, εκτός από τους Last Drive, oι Burger Project,  Illegal Operation, Ducky Boyz, 700 Machines, Three Way Plane, Quilombo κ.ά.

Η γιορτή θα διαρκέσει μέχρι αργά. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την παραγωγή του «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.» (Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205 , Αθήνα, τηλ. 30 2114112500).

 

Απάντηση