Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ η πρεμιέρα του Φασισμός Α.Ε με 100 δημόσιες προβολές

 Με τουλάχιστον 100 δωρεάν προβολές στην Ελλάδα, την Κύπρο και αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και ταυτόχρονα on line κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη (10.04) στις 20:00 το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε -FASCISM INC της ομάδας του Debtocracy και του Catastroika με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές επίτευγμα για ντοκιμαντέρ –πόσο μάλλον ανεξάρτητο-  στην Ελλάδα καθώς κάθε πίσω από κάθε προβολή βρίσκεται μια κίνηση πολιτών, μια καλλιτεχνική ομάδα, μια εργατική πρωτοβουλία, ένα αντιφασιστικό δίκτυο, μια πολιτική οργάνωση.

Το νέο ντοκιμαντέρ της INFOWAR productions, όπως και οι προηγούμενες, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του, από ενώσεις φοιτητών, εργαζομένων και από δεκάδες αντιφασιστικές πρωτοβουλίες σε όλη την Ευρώπη και διατίθεται δωρεάν χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης.

Αν δεν μεταβείτε σε μια από τις προβολές που διοργανώνονται μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ στο διαδίκτυο στη διεύθυνση fascism-inc.com και info-war.gr αλλά και από τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας (ERTopen, Unfollow, Ελληνοφρένεια, e-tetRadio, Mojo Radio, Omniatv, Xpressed) , απευθείας στο dailymotion, youtube  και πλέον σε εκατοντάδες ιστοσελίδες και ιστολόγια. (και συνιστώμενη θέαση είναι σε πλήρη οθόνη όχι να παίζει στο background ενώ π.χ γράφετε στο τουίτερ).    Η Εφημερίδα των Συντακτών θα διανείμει το ντοκιμαντέρ, χωρίς επιπλέον κόστος μαζί με την εφημερίδα, το Σάββατο 12 Απριλίου.

Απάντηση