Επίθεση στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Aντίπαλοι του πρώην υπερπατριώτη ή εθνοαριστερού κατά κάποιους Φαήλου Κρανιδιώτη προκάλεσαν φθορές στο πολιτικό γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Β΄ Πειραιά, της Νέας Δημοκρατίας στον Κορυδαλλό.  Συγκεκριμένα οι άγνωστοι έκλεψαν την μια ταμπέλα του πολιτικού γραφείου στον Κορυδαλλό και ξέσκισαν με μίσος την άλλη (είναι γωνιακό).

Ο Φαήλος όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε αλλά απάντησε αμέσως μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook αποκαλώντας  τους δράστες «Γκρουέζες»:  «Προφανώς κάποιοι έχουν ήδη φοβηθεί κι ανησυχήσει σφόδρα» παρατήρησε. Παλιότερα ο Φαήλος είχε δηλώσει ότι η εποχή χρειάζεται «μαχητές και όχι ντιντήδες».

Όπως λένε οι φίλοι του: » Εδώ δεν φοβήθηκε ο Φαήλος τις συνδυασμένες μυστικές υπηρεσίες Τουρκίας και Ισραήλ όταν διετέλεσε δικηγόρος του Αμντουλλάχ Οτσαλάν, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε το ’99 στο Ναϊρόμπι, θα φοβηθεί δαύτους;

 

Ο Φ. Κρανιδιώτης το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής από τη βάση της ΝΔ για την ακραία φιλομνημονιακή στάση του φίλου και αρχηγού του του.  Ο Φαήλος πολύ προσεκτικός μην πει οτιδήποτε που θα πικράνει τον Μεσσήνιο, έχει υπερασπιστεί μέχρι κεραίας τις διαδοχικές αναδιπλώσεις του Σαμαρά δυσαρεστώντας τους ακραίους οπαδούς του.  Οι φήμες ότι μίλησε μέσα στο σαββατοκύριακο μπροστά σε μόλις 12 άτομα στη Σαλαμίνα έκαναν το γύρο της μπλογκόσφαιρας δύο φορές χωρίς πάντως να επιβεβαιωθεί από κανέναν.

Θα τα πούμε και αφιερώνω  στους «γενναίους» το τραγουδάκι έγραψε στo facebook:

Απάντηση