Βίντεο της ΝΔ στο facebook: Ο Σαμαράς γλείφει τον εαυτό του

Μόλις τελείωσε η συνεδρίαση του Eurogroup, μόλις εξασφαλίστηκε η δόση, έσκασε στο YouTube σαν έτοιμο από καιρό βίντεο της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σαμαρά και τίτλο «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει».

 

Το βίντεο αρχίζει με το μισοναρκωμένο βλέμμα του Αντώνη να ατενίζει το άπειρο και κλείνει με αυτό. Ενδιάμεσα προβάλλονται εικόνες «δόξας και λόρδας» ενώ ο στρατηλάτης Σαμαράς υπόσχεται ότι μας περιμένουν νέα μεγαλεία αρκεί να είμαστε ενωμένοι -φυσικά με αρχηγό τον ίδιο. Μόνο που ο σύγχρονος στρατηλάτης δεν καβαλάει άλογο, αλλά γράφει συλλογισμένος στο γραφείο του (με το χέρι, όχι στο κομπιούτερ), κουρνιάζει στοχαστικός στο πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας, υπογράφει συμφωνίες με τους Ευρωπαίους ή συνομιλεί με τις κεφαλές της τρόικας και την Άνγκελα Μέρκελ. Η μετριοφροσύνη ξεχειλίζει!

Το μήνυμα του βίντεο ξεκάθαρο: «Ο Σαμαράς μας έσωσε από την πείνα (μας έφερε τη δόση)».

Βλέπουμε τον Κων/νο Καραμανλή να υπογράφει την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ και μετά τον Σαμαρά να υπογράφει το νέο εικοσαετές μνημόνιο κοινωνικής εξαθλίωσης.   Και μετά να φιλιέται και να αγκαλιάζεται με τον μισητό στον ελληνικό λαό πρόεδρο του Eurogroup Γιούνκερ, λες και είναι ο νικητής του Fame Story που κέρδισε το μεγάλο βραβείο.

 

Μόνος του την τρώει την τούρτα ο Αντωνάκης. Πού είναι ο Μπένι, πού είναι ο κυρ-Φώτης, πού είναι ο λαός;

 

Από το «είμαστε στα μισά του δρόμου» και το «περάσαμε τον κάβο» ή «δεν θα έρθουν άλλα μέτρα» φτάσαμε στο «τώρα ξεκινάμε», δηλαδή τώρα η τρόικα και η κυβέρνηση αρχίζει να γδέρνουν τα σφαχτάρια.

 

Για να δούμε πόσα report χρειάζονται για να πέσει το βίντεο.

 

Απάντηση