Ακραία σενάρια: Εξάμηνη κυβέρνηση ειδικής ανάγκης


Oπως γράφει το enikos.gr  πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν αποκλείετα αύριο να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό. Ενώ, ενδέχεται να κάνει πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων με χρόνο ζωής μερικούς μήνες.   Το σενάριο που κυκλοφορεί είναι κυβέρνηση εξάμηνης διάρκειας ώστε να μετασχηματιστεί σε αυτό το χρόνο τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νέα Δημοκρατία.

Πληροφορίες του καναλιού Μέγκα έκαναν λόγο για «νέα δεδομένα» και πως θα υπάρχει συνέχεια την Τρίτη.  Τώρα μιλάνε για «δεδομένη άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» και εξετάζουν αν υπάρχουν δυνατότητες να έχουν νομιμοποίηση!  Στο παιχνίδι εμπλέκουν και τον Πάνο Καμμένο. O Φώτης Κουβέλης στις δηλώσεις του δεν δείχνει να μετακινείται από τη γραμμή άρνησης χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε με την πιο προσφιλή του μέθοδο (μέσω twitter) να διαψεύσει τα σενάρια.

Στο μεταξύ ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης υποστήριξε ότι έξοδος από το ευρώ θα φέρει εμφύλιο πόλεμο και πως θα κυριαρχήσουν οι συμμορίες με τα Καλάσνικοφ.  Μπροστά στον τρόμο πυρηνικού ολοκαυτώματος του Λυκουρέντζου της ΝΔ αυτή η light εκδοχή ομολογούμε πως δεν μας συγκινεί!  Μένει να δούμε αν θα πέσει κάποιος κομήτης στην Αθήνα.

Διαβάστε τα πρακτικά των συζητήσεων που δόθηκαν στη δημοσιότητα

One thought on “Ακραία σενάρια: Εξάμηνη κυβέρνηση ειδικής ανάγκης

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: