Γιουροβίζιον: μας πήραν στο ψιλό

Εξαιτίας των μέτρων λιτότητας, η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φορέσει “μισό φουστάνι”, αναφέρεται στο liveblog της Guardian στη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision. Ο συντάκτης παραδέχεται ότι θα ήθελεε να παντρευτεί την Ελευθερία που τα “έχει όλα. Χορεύει, τραγουδάει, αν και τινάζει τα μαλιά της υπερβολικά συχνά, αλλά όταν βλέπεις τόση πολλή Eurovision δεν μπορείς να είσαι ιδιαίτερα εκλεκτικός”.

“Είναι προφανές”, συνεχίζει, “ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κερδίσει, αφού η διεξαγωγή του διαγωνισμού στην Αθήνα τον επομενο χρόνο θα στείλει την εύθραυστη οικονομία της χώρας σε μια μαύρη τρύπα απ’ όπου δεν υπάρχει γλιτωμός. Κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλη κακία. Επομένως, καλύτερα να μην ψηφίσουμε την Ελλάδα”.

Ο φετινός νικητής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση πως να κατασκευάσεις ένα ποπ τραγούδι-νικητή στη Eurovision.  Υποδειγματικό concept, εξαιρετική παραγωγή, φωτισμός, χορογραφία, τραγούδι και ερμηνεία-σκηνική παρουσία.  Για τα ευτελή μέτρα και δεδομένα της Eurovision πάντα. Τίποτε παραπάνω από ένα τυποποιημένο προϊόν ωστόσο.

One thought on “Γιουροβίζιον: μας πήραν στο ψιλό

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: