Με ελλείψεις το πρωταπριλιάτικο live του enikos Χατζηνικολάου

Δείτε ολόκληρη την πρωταπριλιάτικη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου εδώ

Καλεσμένοι είναι οι:

1. Άννα Νταλάρα Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2. Χρύσανθος Λαζαρίδης Σύμβουλος προέδρου ΝΔ 3. Τέρενς Κουίκ Δημοσιογράφος –Εκπρόσωπος Τύπου «Ανεξάρτητοι Έλληνες»4. Γιώργος Τράγκας Δημοσιογράφος 5. Γιώργος Δελαστίκ Αρθρογράφος εφ. ΈΘΝΟΣ -συγγραφέας 6. Αντώνης Δελλατόλας Εκδότης –διευθυντής εφ. «Το Ποντίκι» 7. Κάτια Μακρή Δημοσιογράφος 8. Διονύσης Τσακνής  Συνθέτης-στιχουργός –ερμηνευτής τραγουδιών 9. Θεόδωρος Κατσανέβας  Καθηγητής πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑ.ΠΕΙ)10. Νίκος Κοτζιάς   Καθηγητής  «Πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά- Συγγραφέας και 11  Καθηγητής-Εργατολόγος Αλέξη Μητρόπουλου από την Ενωτική Κίνηση

Η απουσία εκπροσώπων των κομμάτων της Αριστεράς σε αντίθεση με το κόμμα του Π. Καμμένου δείχνει μια σαφή πολιτική κατεύθυνση. H παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη δεν σώζει την κατάσταση.

Ο Γ. Δελαστίκ (ως αρθρογράφος και συγγραφές), ο Διονύσης Τσακνής και ο Νίκος Κοτζιάς είναι φυσικά όλοι εξαιρετικά ικανοί αλλά δεν πάνε ως εκπρόσωποι  της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Απίστευτα βαρετή η ‘Αννα Νταλάρα. Ο Θόδωρος Κατσανέβας είναι αυτό που λέμε ένα «φάντασμα από το παρελθόν». Η Κάτια Μακρή παίζει το ρόλο της «φωνής του μνημονίου» λέγοντας ότι θα ήταν καταστροφή μια κανονική «προεκλογική περίοδος» σε αυτές τις συνθήκες. Ελεος.  Ενας Δελαστίκ δεν φέρνει την διαδικτυακή άνοιξη.

Ακόμα γιατί δεν υπήρχε ένας από τους νεότερους οικονομολόγους ή πανεπιστημιακούς που ξεχώρισαν με τις προτάσεις τους τα τελευταία δύο χρόνια όπως οι Κ. Λαπαβίτσας, ο Λ. Βατικιώτης, ο Γ. Βαρουφάκης ή ο Στ. Κουβελάκης;

Απάντηση