Τρεις εκδηλώσεις ενάντια στο φασισμό και για τα ΜΜΕ

Και όμως, η κοινωνία δεν κοιμάται –τουλάχιστον δεν κοιμάται ΟΛΗ η κοινωνία.  Χαρακτηριστικό οι τρεις «εκτός των τειχών» εκδηλώσεις που οργανώνονται το διήμερο Πέμπτη- Παρασκευή, και οι τρεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. (Για την εκδήλωση «Ακροδεξιά στην Ελλάδα» από τη Λέσχη Αναιρέσεων δείτε εδώ)

panteioεκδηλωση συζητηση  (2)afisa MME«Το πανεπιστήμιο μαζί με την κοινωνία ενάντια στο φασισμό» είναι το θέμα της εκδήλωσης που οργανώνει σήμερα Πέμπτη ο Σύλλογος Μελών ΔΕΠ του Παντείου Πανεπιστημίου, στις 6.00 μ.μ., στο αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ. Συμμετέχουν η Φωτεινή Γεωργιάδου (δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας), ο Κωστής Παπαϊωάννου (εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), ο Προκόπης Παπαστράτης (ιστορικός, ομότιμος καθηγητής Παντείου) και η Αγγέλικα Ψαρρά (ιστορικός, δημοσιογράφος). Επίσης συμμετέχουν εκπρόσωποι από ΕΛΜΕ Καλλιθέας/Μοσχάτου/Ν. Σμύρνης και από τις κινήσεις «Απελάστε το Ρατσισμό», «Αντιφασιστική Κίνηση Καλλιθέας» και «Δίκτυο Αλληλεγγύης Καλλιθέας».

Σήμερα Πέμπτη, η Πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης Ενάντια σε Φασισμό, Ρατσισμό, Κρατική Καταστολή διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα την αντιμετώπιση του φασισμού και της κρατικής καταστολής από το εργατικό κίνημα και την κοινωνική Αριστερά. Ομιλητές ο Γ. Ραχιώτης (δικηγόρος/μέλος της ΚΕΔΔΕ) και ο Δ. Εξαρχος (μέλος της αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Καλλιθέας). Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, στις 6.30.

Αύριο Παρασκευή 25/10 στις 7.30 στο συνεταιριστικό Καφενείο Περιβολάκι (Αθηναίου 7 και πλατεία Ηούς, Κάτω Πετράλωνα) οργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Δελτίο των 7.30: κλείνουμε την τηλεόραση – συζητάμε με τους δημοσιογράφους ανεξάρτητων ΜΜΕ». Στη συζήτηση συμμετέχουν δημοσιογράφοι της  Εφημερίδας των Συντακτών, του περιοδικού Unfollow και του ενημερωτικού σάιτ The Press Project.

 

 

 

 

Απάντηση