Ο Εφραίμ να βαφτίσει τον γιο του Πούτιν!

 Από τη Ρωσία με αγάπη 2

Η σύζυγος του Πούτιν, αν και 54 ετών, είναι έγκυος, όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ. Η κυρία Λιουντμίλα ευελπιστεί να χαρίσει στον 60χρονο κύριο Βλαδίμηρο έναν γιο, καθώς το ζευγάρι έχει ήδη δύο κόρες, 26 και 27 χρονών.

"Θα έχετε εκλογές και θα είναι σαν να μην έχετε" που θα έλεγε και ο γέροντας Παϊσιος

Μπαίνουμε στον πειρασμό να σκεφτούμε ότι η κυρία Πούτιν δεν μύρισε τον κρίνο, αλλά ότι η Αγία Ζώνη έκανε το θαύμα της. Το χριστιανικό αυτό κειμήλιο, που ανήκει στη μονή Βατοπεδίου, φιλοξενήθηκε τον Νοέμβριο για 10 ημέρες στη Ρωσία, μαζί με αντιπροσωπεία από το Άγιο Όρος και τον ηγούμενο Εφραίμ, και εκτέθηκε σε προσκύνημα σε 14 πόλεις. Ακόμα και ο ηγέτης των ρώσων κομμουνιστών, ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, πήγε να προσκυνήσει την Τίμια Ζώνη και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΚΚ, ζήτησε «από την Παναγία, προστάτιδα της Ρωσίας, να σώσει τη χώρα…»

 

Τότε ο ίδιος ο Πούτιν είχε δηλώσει ότι η Αγία Ζώνη θα βοηθήσει ώστε να αυξηθεί ο ρωσικός πληθυσμός. Μόνο που το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα δεν οφείλεται στην απόσυρση της εύνοιας της Παναγίας, αλλά σε πολύ πεζούς οικονομικούς λόγους…

 

Κι εμείς οι αχάριστοι, αντί να κηρύξουμε τον Εφραίμ εθνικό ευεργέτη, αφού χάρη στη δική του δράση σφυρηλατούνται ακατάλυτοι δεσμοί μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, τον στείλαμε στον Κορυδαλλό, όχι όμως για πολύ.

 

Με αγωνία περιμένουμε να μάθουμε αν ο ηγούμενος Εφραίμ θα βαφτίσει τον διάδοχο του Ρώσου προέδρου –κάθε άλλη επιλογή νονού στη χώρα των νονών θα ήταν ύβρις.

Απάντηση