Ταξιαρχίες απλήρωτης εργασίας ανέργων, »Κομμάντος Πέτρος Δούκας»!

Αλλάξαμε τρεις φορές το περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης αφού οι προτάσεις του Πέτρου Δούκα είναι πραγματικά απίστευτες και ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία σατιρικών λογαριασμών στο twitter που σατιρίζουν τον αχαλίνωτο νεοφιλελευθερισμό.

Ο πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας που αποχαιρέτισε πρόωρα την πολιτική σκηνή μετά την εμπλοκή του στα σκάνδαλα των Δομημένων Ομολόγων (το πλιάτσικο στα ασφαλιστικά ταμεία) και των ανίερών ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου ξαναχτύπησε.

Τώρα βρήκε τη λύση στη μάστιγα της ανεργίας! Να δουλεύουν οι άνεργοι χωρίς να πληρώνονται όπως τους ζητηθεί. ¨Ετσι όπως γράφει “είναι σημαντικό οι άνεργοι να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή”!!!  Με αυτά που γίνονται ωστόσο έχει φοβηθεί το μάτι μας και οι προτάσεις του διαβόητου πρώην Γκόλντεν Μπόι με το αμαρτωλό παρελθόν δεν αποτελούν δυστυχώς  μόνο προσωπικές φαντασιώσεις.

 

Αναλυτικά οι προτάσεις: 

Όλοι η άνεργοι να κληθούν να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας.

Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), η άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα.

Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες εντελώς δωρεάν!

Γιατί λέω εντελώς δωρεάν;
Γιατί είναι σημαντικό οι άνεργοι να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή.
Παράλληλα, θα βγεί και κάποιο επωφελές έργο. Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και ζήτηση για περισσότερο έργο!

Δεν αντέχει η Ελληνική κοινωνία τόση ανεργία. Γιατί ανεργία σημαίνει ανέχεια, ψυχολογική κατάρρευση, αλλά και μη παραγωγή έργου!

Αλλά και οι τελειόφοιτοι του Γυμνασίου και οι Πρωτοετείς και Δευτεροετείς των ΑΕΙ, κλπ., να εργάζονται το καλοκαίρι 5 βδομάδες αντίστοιχα με τους ανέργους, σε αντίστοιχες εργασίες!

 

 

 

Και πλέον έχει επιβεβαιωθεί ότι  δεν είναι φάρσα. Το κείμενο υπάρχει τόσο στην επίσημη προσωπική όσο και στην δεύτερη επαγγελματική του σελίδα.

 

 

 

 

 

 

Απάντηση