Αντίο στη Ντόρα από Ανδριόπουλο

 Δεν ανήκομεν είς την Δήσυν

ΔΗΣΥ και ΛΑΟΣ πρέπει να συγχωνευτούν αν θέλουν να γλυτώσουν την εκλογική πανωλεθρία. Αυτό φαίνεται και από τις συνεχείς αποσκιρτήσεις στελεχών από ΛΑΟΣ και ΔΗΣΥ, δύο παρατάξεις που από τις νέες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι δεν έχουν θέση στη νέα βουλή.  Μπορούν να κάνουν ωστόσο μια συμπαράταξη της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής ακροδεξιάς με Μάνο, Ντόρα και Καρατζαφέρη;

Την επιστροφή του στη Ν.Δ ανακοίνωσε και Δημοσθένης Ανδριόπουλος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ακολουθούν και άλλοι.

Ο Δ. Ανδριόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Δράμας, στις εκλογές του 2007 και 2009, διατέλεσε για 11 χρόνια πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ήταν και Διοικητής της Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η  N. Μπακογιάννη στην πιο πρόσφατη δήλωση της παρατήρησε ότι «οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν την κατάρρευση του παλιού κομματικού συστήματος». Η ίδια και η πολιτική της αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του παλιού συστήματος που καταρρέει.

Απάντηση