Έλληνας, φιλόζωος και δολοφόνος

Οι Έλληνες δεν δολοφονούν για 20 ευρώ, μόνο οι λαθρομετανάστες δολοφονούν για πολύ λιγότερα γιατί στα μέρη τους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Αυτό υποστήριξε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δυστυχώς, ο «εκλεκτικός» Έλληνας αποδεικνύεται ικανός να σκοτώσει για ένα… σκυλοκούραδο, όπως φανερώνει η σφαγή στου Ρέντη το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Αφορμή στάθηκε η επίπληξη ενός 37χρονου φύλακα προς έναν ιδιοκτήτη σκύλου που λέρωνε με ακαθαρσίες τον προαύλιο χώρο του κτιρίου όπου εργαζόταν ο σεκιουριτάς. Ο φιλόζωος προσβλήθηκε και ακολούθησε λογομαχία. Ύστερα ο φιλόζωος πήγε σπίτι του, άφησε το σκύλο, πήρε ένα φίλο του κι ένα μαχαίρι κι επέστρεψε στον προαύλιο του ίδιου κτιρίου. Εκεί έσφαξε τον σεκιουριτά και… ούτε σκύλος ούτε ζημιά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν η πρώτη του ημέρα στη συγκεκριμένη εργασία.

Αυτό το έγκλημα δεν ήταν ρατσιστικό, ούτε είχε οικονομικό κίνητρο. Όμως φανερώνει πόσο δυνατό είναι το υπόγειο ρεύμα της βίας που διαποτίζει την ελληνική κοινωνία και μπορεί να κακοφορμίσει με ασήμαντη αφορμή.

One thought on “Έλληνας, φιλόζωος και δολοφόνος

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: