Συγκέντρωση ΔΗΜΑΡ. Αν δεν χωράς σε μια άδεια πλατεία….(βίντεο)

…..τότε δεν σε σώζει ούτε η σκηνοθεσία, ούτε τα μπαλόνια, ούτε οι καρέκλες, ούτε χίλια ψηφιακά «χαμόγελα της τζοκόντα»

 «Που πήγαν όλα τα ωραία φρέσκα σέξι κορίτσια της Αριστεράς;»  

Συμβολική η σημασία της τοποθεσίας της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΔΗΜΑΡ. Όχι η «λούμπεν» Ομόνοια, ούτε το αριστερίστικο και πολύ μεγάλο Σύνταγμα αλλά η μικρότερη και μαζεμένη πλατεία Κοτζιά. Απέναντι από το Δημαρχείο της δικής της «ανανεωτικής» επιλογής του Γ. Καμίνη που επιχειρεί να περιορίσει όλες τις διαδηλώσεις σε ένα πεζοδρόμιο.

«Πάρτι παλιών γνωστών της δεκαετίας του ’80 ίσως,  προεκλογική συγκέντρωση όχι»

 Η Αριστερά φημιζόταν για τις ωραίες γυναίκες της αναρωτιέται η δημοσιογράφος του protagon Λίνα Παπαδάκη μετά τη συγκέντρωση της ΔΗΜΑΡ παρατηρώντας με μελαγχολία την σχεδόν παντελή απουσία νεολαίας και ότι οι περισσότερες φίλες του Φώτη Κουβέλη στη συγκέντρωση έμοιαζαν συνομήλικες του. «Η Αριστερά ωριμάζει μαζί με τις γυναίκες της» προσπάθησε να το δικαιολογήσει ο άλλος.

Που πάνε όμως όλα αυτά τα ωραία φρέσκα σέξι κορίτσια;» αναρωτήθηκε πάλι η Λίνα.

Παρατήρηση δική μας: Όταν λες «δεν περιμένει κανείς απολύτως τίποτα φρέσκο από τη μούχλα του Περισσού» ας κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη. 

Στη συνέχεια η Λίνα πιάνει κουβέντα με τον επικοινωνιακό Γρηγόρη Ψαριανό ο οποίος επιχειρεί με αμηχανία να δείξει ότι όλα ήταν μια χαρά με τη φράση «Ξεπερασμένο πράγμα οι ανοιχτές συγκεντρώσεις». Δεν είναι  και ότι καλύτερο πράγμα να πει κάποιος αμέσως μετά την κεντρική εκδήλωση του κόμματος του.

-Λ. Παπαδάκη: Κόσμο πολύ δεν είχε….

-Γ. Ψαριανός: Είχε πολύ κόσμο….. για τα δεδομένα της εποχής. ‘Άλλοι δεν έχουν καθόλου.

-Ποια είναι όμως η πολιτιστική από τις συγκεντρώσεις της πλαστικής σημαίας και καρέκλας της δεκαετία του ’80;

«Τότε δεν θα άκουγες ποτέ το Χαμόγελο της Τζοκόντα» και  «ναι υπήρχε πολύ μουστάκι αλλά αυτό είναι το μουστάκι του διανοούμενου».

2 thoughts on “Συγκέντρωση ΔΗΜΑΡ. Αν δεν χωράς σε μια άδεια πλατεία….(βίντεο)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: