Τα 101 …στελέχη του Φώτη Κουβέλη

Την πλήρη ένταξή τους στη Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσαν 101 στελέχη που συμμετείχαν την ΠΑΣΟΚογενή κίνηση Ελεύθεροι Πολίτες, με επικεφαλής το σημερινό βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου. Οι υπογράφοντες δηλώνουν «πλειοψηφία», γεγονός που πιθανότατα σημαίνει ότι υπήρξαν μέλη και στελέχη που δεν ακολούθησαν.

Όπως τονίζουν σε σχετική τους ανακοίνωση, «οι στόχοι και οι θέσεις της πολιτικής μας κίνησης για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία, για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και όχι σπάταλο κράτος, μπορούν να επιτευχθούν καλύτερα μέσα από την πλήρη ένταξή μας και την ενεργό συμμετοχή μας στη Δημοκρατική Αριστερά», μια διατύπωση στην οποία πολλοί θα βρουν εν τοις όροις αντιφάσεις.

«Η πλειοψηφία των στελεχών που στήριξαν την κίνησή μας σε όλη την Ελλάδα συστρατεύονται με τη Δημοκρατική Αριστερά και θα συμμετέχουν μέσα από τις οργανώσεις της από εδώ και πέρα για την επίτευξη των στόχων μας», αναφέρουν, γεγονός που αναμένεται εκτός των άλλων να τροποποιήσει και τους εσωκομματικούς συσχετισμούς εντός της ΔΗΜΑΡ.

Απάντηση