Νοίκιασε και εσύ ένα μπάτσο από 30 ευρώ την ώρα!!

30 ευρώ/ώρα για ενοικίαση απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ για ελικόπτερο

Ιδιωτικό στρατό μπορούν να δημιουργήσουν τώρα ανοιχτά οι επιχειρηματίες που έχουν το απαραίτητο κεφάλαιο.  Η ιδιωτικοποίηση της αστυνομίας και η νομιμοποίηση -ουσιαστικά- του χρηματισμού των «οργάνων προστασίας του πολίτη» αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην δημοκρατική εκτροπή που βιώνουμε.   

 

 

Οποιος νομίζει ότι όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν, δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση για λόγους οικονομίας στην εποχή των μνημονίων.  Σύμφωνα με το «ΘΕΜΑ», οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. πλέον «ενοικιάζονται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια. Ο,τι και όσοι. ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Και όποιος νομίζει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν, δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο. τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Και αν είστε και καλός πελάτης, η Ελληνική Αστυνομία σάς κάνει και έκπτωση…

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, από δω και στο εξής οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει τον προσωπικό του κρατικό αστυνομικό αντί του ποσού των 30 ευρώ την ώρα. Πληρώνοντας δε 20 ευρώ επιπλέον την ώρα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μοτοσικλετιστή αστυνομικού ή αστυνομικού με εκπαιδευμένο σκύλο!

Απάντηση