Κάμερον: Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ή φύγετε

Ακόμα και οι Άγγλοι απειλούν για το ευρώ

Εντάξει δεν είπε ακριβώς ονομαστικά  ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά ψηφίσετε να παραμείνετε στο ευρώ με όλες τις δεσμεύσεις. ...(what difference does it make?)

 

Μπορεί οι Άγγλοι να παραμένουν ευρωσκεπτικιστές, να θεωρούν το ευρώ αποτυχία και να αποτελούν την αντιπολίτευση μέσα στην Ε.Ε απέναντι στον γαλλογερμανικό άξονα αλλά όπως φαίνεται τους ενώνει η αγάπη στα ασφυκτικά μέτρα λιτότητας και το Μνημόνιο.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν να κάνουν μια επιλογή στις εκλογές του επόμενου μήνα ανάμεσα στην παραμονή ή την έξοδο από το ευρώ, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, καλώντας την ευρωζώνη να ετοιμάσει ισχυρά αποτρεπτικά σχέδια για κάθε περίπτωση.

Ο Κάμερον, που μιλούσε στο Σικάγο πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, απέρριψε τις εκτιμήσεις πως η σύνοδος κορυφής της G8 που τελείωσε χθες στο Καμπ Ντέιβιντ του Μέριλαντ ήταν μια αποτυχία, «επειδή νομίζω πως βοήθησε να αποκρυσταλλωθεί η σκέψη των οικονομικών ηγετών του κόσμου και ιδιαίτερα να αποκρυσταλλωθεί η σκέψη των μελών της ευρωζώνης».

«Πρέπει τώρα να στείλουμε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα στους ανθρώπους στην Ελλάδα. Υπάρχει μια επιλογή: μπορείτε είτε να ψηφίσετε να παραμείνετε στο ευρώ με όλες τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει ή αν ψηφίσετε με άλλο τρόπο, ουσιαστικά ψηφίζετε να φύγετε», είπε στους δημοσιογράφους.

Μετά απ’αυτό όσοι χάρηκαν για τη νίκη της Τσέλσι μέσα στη Γερμανία, μάλλον το μετάνιωσαν.

One thought on “Κάμερον: Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ή φύγετε

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: