Μπουτάρης: Είσαι απλήρωτος; Τότε γιατί δεν παραιτείσαι!

«Είπαμε είσαι χοντροκέφαλος. Άντε τράβα στη δουλειά σου ρε».

Μπράβο Γιάννη μου καλά τα λες

Αφού ο Γ. Μπουτάρης βρίζει με αυτό τον τρόπο τον ίδιο τον πρόεδρο των εργαζομένων στο Δήμο  Η. Μανουσαρίδη μπροστά στις κάμερες φανταστείτε πως μιλάει στους κατώτερους υπάλληλους.

Βούλωσε το και τράβα στη δουλειά σου και νέος εργασιακός μεσαίωνας είναι το νέο εργοδοτικό ήθος στην Ελλάδα του μνημονίου. Σαν το Σικάγο να μη συνέβη ποτέ.

Το απίστευτο βίντεο δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα (έχει μόλις 25 προβολές)  η ιστοσελίδα thousandnews.gr.  Αφορμή στάθηκε η παρέμβαση του προέδρου των εργαζομένων ο οποίος ανέφερε πως οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τα σαββατοκύριακα από το Νοέμβριο, ενώ έχουν κοπεί και τα γάλατα που έπαιρναν και απειλούσε με απεργία.  Απίστευτος ο διάλογος.

Μπουτάρης: «Είσαι απλήρωτος;»

-Μανουσαρίδης: «Ναι»

Μπουτάρης: «Τότε γιατί δεν παραιτείσαι;»

Ο Η. Μανουσαρίδης, συνέχισε να φνάζει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης του απάντησε: «Είπαμε είσαι χοντροκέφαλος. Άντε τράβα στη δουλειά σου ρε».

Παλιότερα ο Γ. Μπουτάρης κατηγορούσε τους εργαζόμενους ότι «κωλοβαράνε». Ο Ηλίας Μανουσαρίδης επέστρεψε το χαρακτηρισμό στο δήμαρχο και «στους μεγαλύτερους κηφήνες, στην τάξη του, στους βιομήχανους».

Απάντηση