Ιστορική νίκη του λαού: Μέρα ανεξαρτησίας η 5η Ιουλίου

ΟΧΙ 61,89%
ΝΑΙ 38,71%

Eγγεγραμμένοι 9.199.581
Ενσωμάτωση 93,72 %
Ψήφισαν 62,50 %
Ακυρα/Λευκά 5,79 %

Επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο εσωερικών

Όχι στο φόβο
Όχι στο φόβο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεγάλη, ιστορική η αποψινή νίκη: όχι απλώς του ΟΧΙ, αλλά του λαού που αψήφησε ένα ολόκληρο, ένα πολυπλόκαμο Μαύρο Μέτωπο τρομοκρατίας και εκβιασμών και καταψήφισε την πρόταση των θεσμών και τους θεσμούς ολάκερους!
Σύνδεσμος Βιομηχάνων, όλα τα ιδιωτικά κανάλια, το μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού Τύπου, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, τσόκαρα της καλλιτεχνίας, εργοδότες, πρώην πρωθυπουργοί, όλοι εξόρκιζαν το λαό να διαλέξει ανάμεσα σε δραχμή και ευρώ, ανάμεσα σε Ευρώπη και Καιάδα. Το γεγονός ότι ο λαός ΔΕΝ τους άκουσε θα έχει καταλυτικές συνέπειες στο κοντινό μας μέλλον.

 

image1
Το ΝΑΙ αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του ΟΧΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το ΟΧΙ δεν είναι μόνο για τα μνημόνια. Είναι ένα ΟΧΙ στον παλιό πολιτικό κόσμο και στις αδέξιες μοντέρνες μεταμφιέσεις του (βλέπε ΠΟΤΑΜΙ), όχι στα ΜΜΕ, τους μηχανισμούς τους όπως τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που ο ρόλος τους αποδείχτηκε όχι απλά άχρηστoς αλλά παραπλανητικός. (έπεσαν 15-20 μονάδες έξω όλες, κάτι που επιστημονικά είναι εξωφρενικό).

Aμετανόητοι προβοκάτορες τα κανάλια.. και μετά το ΟΧΙ

Σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς προβλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια και μετά το ΟΧΙ. Αντί να προσπαθήσουν να αναλύσουν τι σημαίνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος συναγωνίζονται σε καταστροφολογία.

Ας σταχυολογήσουμε λίγα από όσα ειπώθηκαν απόψε στον ΣΚΑΪ:

Θόδωρος Πάγκαλος: Ο λαός έχει δικαίωμα να επιλέξει να αυτοκτονήσει. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Συμβούλιο της Επικρατείας φάνηκαν ανάξια της εμπιστοσύνης των πολιτών. Η Ελλάδα κινδυνεύει να φορτωθεί με πρότσιμο από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του παράνομου δημοψηφίσματος.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Από αύριο τα ΑΤΜ θα δίνουν 20 ευρώ. Λίγη ώρα αργότερα είπε ότι θα δίνουν 10-20 ευρώ.
Καλεσμένοι του ΣΚΑΪ είπαν επίσης ότι η αποχή ήταν πολύ μεγάλη και ότι οι νέοι δεν τσίμπησαν και ΔΕΝ πήγαν να ψηφίσουν.

Αλλά η δήλωση της βραδιάς ανήκει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που συμπλήρωσε ότι εάν η δεν υπάρξει συμφωνία εντός 48 ωρών, την Τετάρτη η αστική τάξη θα αντιδράσει διαφορετικά! Τι εννοεί; Θα ξεσηκωθούν οι αστοί και Θα βγάλουν τα τανκς στους δρόμους;

Η νύχτα είναι μακριά, περιμένουμε νέες πατάτες.

Απάντηση