Κάτω από τη μπάρα του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου ο Πύρρος Δήμας

Από την ατιμωτική αποστρατεία μέχρι το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι ένας έλεγχος ντόπινγκ δρόμος

Eπικεφαλής στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ o Πύρρος Δήμας με καθαρά επικοινωνιακά κριτήρια. Ο Πύρρος ως γνωστόν χάρισε πολλά μετάλλια στην Ελλάδα και ήταν από τους ελάχιστους ολυμπιονίκες της «χρυσής γενιάς» του ελληνικού αθλητισμού που αποχώρησε χωρίς η πορεία του να στιγματιστεί προσωπικά από τη μάστιγα του ντόπινγκ, (η ομάδα του όμως δεν είχε την ίδια τύχη, γεγονός που άφησε τη σκιά του στην μαγική πορεία του Πύρρου).

.  «Συμβολίζει την Ελλάδα που πρέπει να ξανασταθεί στα πόδια της» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.  Ο ελληνικός λαός πάντως έχει κουραστεί να σηκώνει το βάρος των μνημονίων και ο συμβολισμός με τον Πύρρο Δήμα και την εποχή της ντόπας, της Ολυμπιάδας και των μαγειρεμένων στοιχείων μοιάζει με κακόγουστο αστείο.   Κρίμα και ντροπή για τον ίδιο τον Πύρρο που δεν άκουσε το ρητό «αποχώρησε όσο ακόμα κερδίζεις» και δέχτηκε να παίξει το ρόλο της μνημονιακής γλάστρας  σε αυτή την χρονική στιγμή.

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου  Φώφη Γεννηματά, «θέση που δικαιωματικά της ανήκει» όπως είπε ο Βενιζέλος χαρακτηρίζοντάς την επίσης ως τον «στενότερο συνεργάτη του» σε αυτές τις εκλογές.

One thought on “Κάτω από τη μπάρα του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου ο Πύρρος Δήμας

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: