Τα άβαταρ της Κουμουνδούρου

Μια μάχιμη ομάδα επικοινωνιακού πολέμου στην εποχή των social media έχει συστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με θαυμαστά αποτελέσματα, ειδικά τώρα που η επιρροή του κόμματος ανεβαίνει κατακόρυφα. Το ρεπορτάζ του protagon.gr κατέγραψε στο στρατηγείο της πλατείας Κουμουνδούρου τα φρέσκα πρόσωπα που εκπροσωπούν την ηλεκτρονική ταυτότητα του κόμματος.

Facebook, twitter και ενημερωτικές ιστοσελίδες του χώρου ενημερώνονται με επαγγελματικό τρόπο χωρίς τη μεσολάβηση εταιρειών επικοινωνίας, όπως υπογραμμίζουν οι κυβερνομαχητές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανάμεσα στις αρμοδιότητές μου είναι η άμεση επικοινωνία με τον Ομπάμα, ο οποίος παρακολουθεί τη δράση μας», αναφέρει ένα μέλος της ομάδας, για να ρωτηθεί από τη δημοσιογράφο Λίνα Παπαδάκη, ποια είναι η θέση του προέδρου των ΗΠΑ. «Γενικά είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος, έχει εντυπωσιαστεί με την ομάδα» απαντά!

Πάντως, ας σημειώσουμε ότι παρόλο που ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας νέος άνθρωπος της ψηφιακής γενιάς, δεν χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς στο Facebook και το twitter του. «Τα μηνύματα που τον αφορούν τα στέλνουμε» απαντά ένα στέλεχος της ηλεκτρονικής ομάδας χωρίς να γίνεται πολύ πιστευτός. Θυμίζουμε και την άποψη της Ρένας Δούρου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mao.gr όπου υποστήριξε πως πρέπει οι ίδιοι οι πολιτικοί να χειρίζονται τους λογαριασμούς τους και σε διαφορετική περίπτωση να το γνωστοποιούν.

Απάντηση