Τα «άλογα» και οι «ρόδες» του Άρματος Πολιτών πάνε ΣΥΡΙΖΑ;

doleross (σχόλιο στο twitter) Πάντως το «Άρμα Πολιτών» πρωτοτύπησε. Ένα κόμμα να συμμετέχει σε δύο άλλα κόμματα (Καμμένος κ ΣΥΡΙΖΑ). :Ρ

Αλλού πηγαίνουν οι ρόδες, αλλού το άρμα και οι ρόδες και αλλού τα άλογα σε αυτό το Άρμα!  Σουρεαλισμός.

Τι έγινε εκείνο το άρμα που έβλεπε τα άλλα κόμματα να το προσπερνούν στις δημοσκοπήσεις; Ο αρχηγός πήρε μόνο το άρμα και έφυγε να γίνει Ανεξάρτητος Έλληνας και βουλευτής αλλά επτά μέλη της Γραμματείας του Άρματος Πολιτών, εξέφρασαν την αντίδρασή τους και είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν δέκα στελέχη του κόμματος  -εκ των οποίων τα επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας- τονίζουν ότι: «Ένα άρμα που θα είναι χωρίς τις ρόδες και τα άλογα» αν «το πάρει μαζί του ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου».

Την ανακοίνωση με την οποία αντέδρασαν στην συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, υπογράφουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος Νεολαίας Σταύρος Τασιόπουλος, και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Αλέξης Χαλαζιάς, Σωτήρης Κοντονάσιος, Κώστας Σιδηρόπουλος, Κώστας Καραχάλιος, Σπύρος Ζαβιτσάνος, Γεωργία Γεννιά και Στάθης Διομήδης.

 

|Τα είχαμε βρει με Τσίπρα αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε»

«Είχαμε συμφωνήσει με τον Αλ.Τσίπρα αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο επικεφαλής του «Αρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να συνεργαστεί με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Μιλώντας στον Real Fm, ο Γ. Δημαράς υποστήριξε ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία στις εκλογές, πριν ακόμη ιδρυθούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», αλλά οι συνεννοήσεις δεν προχώρησαν αφού υπήρξαν ενστάσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Εντός της ημέρας περισσότερα.  Διαβάστε ακόμα «Μόνο του πάει το άρμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες

One thought on “Τα «άλογα» και οι «ρόδες» του Άρματος Πολιτών πάνε ΣΥΡΙΖΑ;

  • 18 Απριλίου 2012 at 22:03
    Permalink

    Reblogged this on TURBO and commented:
    χαμος στα επιτελεια ολων των κομματων, οι συμμαχιες αλλαζουν απο μερα σε μερα

    Reply

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: