Στο άρμα του Καμμένου ανέβηκε ο Γιάννης Δημαράς

Συγχωνεύσεις ψηφοδελτίων στο παρά πέντε 

"Γιάννη έλα μαζί μου και δεν θα το μετανιώσεις."

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο του κόμμα του Πάνου Καμμένου.»

Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε,  δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε  δήλωσε ο Πάνος Καμμένος,

Από την πλευρά του το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά αναφέρει σε ανακοίνωση ότι: «Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινής καθόδου στις εκλογές. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζί μας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν.

Ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα  μας προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αν και διαφορετική η πολιτική καταγωγή μας, δεχθήκαμε ως Άρμα Πολιτών τη  συνεργασία, η οποία βασίζεται σε 10 αρχές πάνω στις οποίες συμφωνήσαμε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού την προδοσία.

Είναι σαφές ότι η συμφωνία αναγνωρίζει και επικυρώνει  το απαράβατο δικαίωμα σε επιμέρους διαφορετικές εκτιμήσεις του Άρματος Πολιτών.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ενότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων  που προσδοκά ένα Ενιαίο Πατριωτικό Κοινωνικό Δημοκρατικό Μέτωπο».

Πριν από τρεις βδομάδες σε ανακοίνωση του  το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά  είχε απορρίψει κατηγορηματικά κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.:«Η θέση μας είναι ότι η κρίση, στην οποία βύθισε τη χώρα μας το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, επιβάλλει τη συγκρότηση ενός αντιμνημονιακού μετώπου κεντροαριστερής κατεύθυνσης».  Τι γίνεται όμως όταν  η «θέση» δίνει τη θέση της στην ανάγκη;   Οι ανεξάρτητοι Έλληνες αποκτούν μεγαλύτερη διείσδυση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Δημαράς εξασφαλίζει την παρουσία του και στην επόμενη Βουλή.  Δύσκολα τα πράγματα για το μικρότερο πατριωτικό μέτωπο Καζάκη-Παπαθεμελή.

 

One thought on “Στο άρμα του Καμμένου ανέβηκε ο Γιάννης Δημαράς

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: