Η Αριστερά θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι!

Ο Χατζηνικολάου μας φέρνει πιο κοντά

Για πρώτη φορά οι ηγέτες της επίσημης κοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΝ και ΔΗΜΑΡ) θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού! Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΚΚΕ κάθε φορά αρνιόταν τη συμμετοχή σε ανάλογα θεματικά ντιμπέιτ με συμμετοχή μόνο αριστερών. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο enikos Χατζηνικολάου είναι που τους κάλεσε, οπότε ακόμα και η Αλέκα δέχτηκε την πρόσκληση!

Και που λες Αλέκα εντάξει μπορεί να διαφωνούμε για τη Λαίκή Εξουσία αλλά τουλάχιστον μας ενώνει ο σεβασμός και η αγάπη μας για τον Χατζηνικολάου.

Αναλυτικά: Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης,απαντούν στα ερωτήματα των πολιτών που θα βρεθούν στο studio την Δευτέρα 23 Απριλίου, στις 8μ.μ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό». Οι πολίτες που θα λάβουν μέρος μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους σε κάθε έναν από τους πολιτικούς αρχηγούς ξεχωριστά,δηλαδή ο κάθε αρχηγός θα απαντά σε διαφορετικό χρόνο, από τους άλλους δύο αρχηγούς, στα ερωτήματα που θα θέσουμε εμείς οι πολίτες μέσω τουίτερ ή στο στούντιο

Ους ο κυρίαρχος των 8 συνέζευξε, ευρωμονόδρομος μη χωριζέτο

Σοβαρά τώρα..Ο μόνος τρόπος να συζητήσουν οι αριστερές και κομμουνιστικές δυνάμεις μεταξύ τους στο ίδιο τραπέζι ή στην ίδια αίθουσα είναι επειδή το ζητά ο Χατζηνικολάου;  Τι καθεστωτική ξεφτίλα είναι αυτή.

 

Απάντηση