Ήρθε η σειρά του «απροφύλακτου»

Δεν έχει όρια η πολιτική δημαγωγία του χαμαιτυπείου.

Την ποινική δίωξη των πελατών των πορνείων οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό ζητά ο Λοβέρδος. Οι κυβερνήσεις του μνημονίου, που άφησαν απροφύλακτο τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον μαθητή της φτωχής οικογένειας, τον κατεστραμμένο μικρομεσαίο, μεταφέρουν τον πολιτικό διάλογο στο μπορντέλο και στο πεζοδρόμιο.

Μετά τη σύλληψη και τη διαπόμπευση των οροθετικών ιερόδουλων, έρχεται και η σειρά του «απροφύλακτου» του πελάτη που κάνει σεξ σε παράνομο πορνείο χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. Αν ήταν στο χέρι του, ο Λοβέρδος ικανοποιώντας το κοινό αίσθημα θα ζητούσε τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των ανδρών που πηγαίνουν με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες. «Μακάρι να είχα τις φωτογραφίες τους και να έλεγα στην αστυνομία ‘’αφού έκανες αυτό, κάνε και εκείνο’’», δήλωσε ο Λοβέρδος σήμερα το πρωί (Τρίτη) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Αργότερα, σε συνέντευξη Τύπου, ζήτησε την ποινικοποίηση της «απροφυλαξίας». Ασφαλώς και όποιος «αγοραστής»  (πορνοπελάτης)  που επιμένει να έχει επαφή με μια εκδιδόμενη άνευ προφύλαξης αποτελεί αρρωστημένη περίπτωση και έχει βαρύτατες ευθύνες,  αλλά το πρόβλημα δεν εξαντλείται εκεί. Βρίσκεται σε ολόκληρο το σύστημα αγοραπωλησίας λευκής σαρκός.

Είπε κι άλλα εξοργιστικά ο υπουργός Υγείας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη. Π.χ., στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι 10 στις 12 γυναίκες που συνελήφθησαν είναι Ελληνίδες, απάντησε: «Αυτές είναι ναρκομανείς, διότι όταν ανακοινώνονται οι έλεγχοι την κοπανάνε οι αλλοδαπές». Δηλαδή οι τοξικοεξαρτημένες είναι τόσο λιώμα που δεν έχουν αντοχή να το βάλουν στα πόδια.

 

Με κυνισμό ο Λοβέρδος παραδέχεται ότι δεν τον νοιάζει αν η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι νόμιμη: «Θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα με αυτή την δημοσίευση από τις Ευρωπαϊκές αρχές και από τα διεθνή όργανα αδικημάτων του ανθρώπου… [προφανώς, εννοεί δικαιωμάτων του ανθρώπου] σας λέω επειδή ρώτησα, γιατί δέχθηκα διαμαρτυρίες και προσωπικές καταγγελίες, από μη κυβερνητικές οργανώσεις, σωματεία αλλά και διεθνείς αρχές, εγώ ρώτησα και μου ειπώθηκε αυτό, ότι στο μέτρο που κατηγορούνται για διάπραξη κακουργήματος είναι υποχρέωση πια η δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, τι να σας πω δεν το γνωρίζω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα”. Kάπως έτσι και ο Χρυσοχοΐδης είχε παραδεχτεί δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο γιατί δεν ήταν δική του αρμοδιότητα.

Σε μια εποχή που η δημόσια υγεία κατεδαφίζεται, που τα κονδύλια για τις θεραπευτικές κοινότητες ψαλιδίζονται, που τα ασφαλιστικά ταμεία πτωχεύουν λόγω του PSI, είναι χονδροειδής υποκρισία, παραμονές εκλογών, η αστυνομία να μεταθέτει τη συζήτηση σε φτωχοδιάβολους  και να αφήνει στο απυρόβλητο τα κυκλώματα του trafficking και της διακίνησης ναρκωτικών.

Σε κάθε περίπτωση για όσους περίμεναν προβοκάτσια λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες με στόχο την αλλαγή της πολιτικής ατζέντας από αλλού την περιμέναμε και από αλλού ήρθε.   Η προεκλογική ατζέντα έχει μετακυλήσει από την οικονομία στις παράνομες ιερόδουλες και τους «απροφύλακτους» πελάτες.    Όπως έλεγε ο Μαρξ  «η πορνεία αποτελεί μονάχα μία συγκεκριμένη εκφραση της παγκόσμιας εκπόρνευσης του εργάτη» και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

 

 

2 thoughts on “Ήρθε η σειρά του «απροφύλακτου»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: