Ο Παύλος ζει, τους το θυμίζουμε την Παρασκευή

afisa 18.10.13_poreia_keratsini_01Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ένα μήνα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου-Δραπετσώνας-Περάματος οργανώνει παναθηναϊκό συλλαλητήριο μνήμης του αντιφασίστα μουσικού, στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, στην οδό Π. Τσαλδάρη στις 6 μ.μ.

Με σύνθημα «έξω οι φασίστες από τις γειτονιές», ο Συντονισμός καλεί εργατικά σωματεία, συνδικάτα, συλλόγους εργαζομένων, τοπικούς συλλόγους, συλλογικότητες γειτονιάς, μαθητικές κοινότητες, φοιτητικούς συλλόγους, όλους τους δημοκράτες αντιφασίστες, να δώσουν δυναμικό «παρών» σε μια ειρηνική λαοθάλασσα.

Όπως μάλιστα επισημαίνεται στο κείμενο – κάλεσμα του συλλαλητηρίου, «καμία αστυνομία δεν πρόκειται να εξιχνιάσει τις βρωμιές της Χ.Α και τον φασισμό, γιατί διαπλέκονται μαζί τους εδώ και χρόνια. Κανένα κράτος δεν πρόκειται να πατάξει το παρακράτος γιατί είναι το μακρύ τους χέρι. Καμιά κυβέρνηση δεν θα τους ξεσκεπάσει ολοκληρωτικά, ειδικά με τον λαό αμέτοχο, γιατί έχουν άμεσα συμφέροντα από αυτούς, για να επιβάλλουν τον φόβο και το σύγχρονό δουλεμπόριο. Ο φασισμός τσακίζεται μόνο με πάλη λαϊκή!».

Απάντηση