Πρώτα αντιΚΚέδες και μετά «αντιφασίστες»;

«Μικρότερο κακό» η Χρυσή Αυγή σε σύγκριση με την… ΚΝΕ για ομάδα  η οποία προτίμησε να σβήσει αντιφασιστικό σύνθημα προκειμένου να πουλήσει εξυπνάδα στους κνίτες..… Κατά σατανική σύμπτωση πάνω ακριβώς από το παραποιημένο σύνθημα κόλλησαν αφίσες συγκεκριμένης ομάδας.  Αν δεν πρόκειται για προβοκάτσια κάποιοι οφείλουν απαντήσεις και οι ομάδες  «Antifa» που δεν φταίνε σε τίποτα καλό είναι να πάρουν ξεκάθαρη θέση.

       Δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα ο φασισμός αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου, προειδοποιεί ο γνωστός στίχος που έχει φορεθεί πολύ και καταχρηστικά τελευταία. Ωστόσο ταιριάζει γάντι στην πρόσφατη ιστορία με την καταγγελία της Οργάνωσης Γαλατσίου της ΚΝΕ με αφορμή την αλλοίωση συνθήματος ενάντια στη Χρυσή Αυγή πραγματικά προκαλεί θλίψη για το που μπορεί να οδηγήσει το μίσος ορισμένων.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της αναλυτικά: «Η ΚΝΕ, το τελευταίο διάστημα, πραγματοποίησε μαζική δραστηριότητα ενάντια στη Χρυσή Αυγή, με στόχο να αναδείξει το ρόλο της Χρυσής Αυγής, αλλά και του φασισμού γενικότερα.

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι το σύνθημα που έγραψαν μέλη της ΚΝΕ: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ», αλλοιώθηκε από ομάδες αναρχικών (γνωστών ως antifa), καλύπτοντας με έντεχνο τρόπο ΜΟΝΟ το «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και αφήνοντας το υπόλοιπο σύνθημα.

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ:

Ποιο λόγο έχουν αυτές οι ομάδες, που δηλώνουν αντιφασίστες, να καλύπτουν και να αλλοιώνουν το σύνθημα ενάντια στη Χρυσή Αυγή; ΓΙΑΤΙ;;;

Ποιον ενοχλούν τα αντιφασιστικά συνθήματα της ΚΝΕ;

Ποιος ωφελείται από την προσπάθεια να παρουσιαστεί το ΚΚΕ ως συστημικό κόμμα;

Καταδικάστε τη δράση αυτών των αντικομμουνιστικών ομάδων!

Το μίσος τους για το ΚΚΕ και το λαό, τους έχει τυφλώσει και τους φέρνει σε αυτή την άθλια θέση».

antifanot

Αν και θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για προβοκάτσια των χρυσαυγιτών , κάτι τέτοιο δεν δείχνει πολύ πιθανό. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι παρόμοιο και για αυτό δεν θα υποκριθούμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να θεωρήσουμε ανάλογες συμπεριφορές φυσιολογικές.  Το να κουκουλώνεις σύνθημα κατά της χρυσής αυγής για να αναδείξεις σαν κύριο εχθρό σου την… ΚΝΕ  και μετά να υπογράφεις με τις αφίσες σου είναι δείγμα ενός πρωτόγονου πολιτικού χουλιγκανισμού που πρέπει να απομονωθεί από όλους. Από την άλλη η ανακοίνωση της ΚΝΕ δεν είναι σωστό να τσουβαλιάζει  και να σέρνει στη λάσπη έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο που δεν εκφράζεται με κανέναν τρόπο από αυτές τις ενέργειες.

 

 

Απάντηση