Η Ραχήλ θέλει, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί;

Update : Με επίσημη ανακοίνωση το γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βάζει τέλος στη φιλολογία. Όπως διευκρινίζει «Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για εκλογική κάθοδο της Ραχήλ Μακρή με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιφέρεια Κοζάνης, η Τοπική Επιτροπή Κοζάνης διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. »

Η φημολογία δημιούργησε μεγάλη αίσθηση (για καλό ή για κακό) στο διαδίκτυο.

Επικοινωνιακά παιχνίδια μετά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στις συνομιλίες μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Ραχήλ Μακρή. Η τοπική οργάνωση Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την πρόταση για συμμετοχή της Ραχήλ στο ψηφοδέλτιο. Αρκετοί θεωρούν ότι οι λόγοι της καταψήφισης έχουν περισσότερη σχέση με τοπικούς ανταγωνισμούς, προσωπικές φιλοδοξίες και συμμαχίες και λιγότερη με το πολιτικό παρελθόν της Ραχήλ.

 

5

 

«Μου πρότειναν να είμαι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου είναι η βάση μου και εκλέγομαι», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής μιλώντας στο protothema.gr.    . Θεωρώ ότι είναι αδύνατον μέσα σε 20 ημέρες να διεξάγω έναν αξιοπρεπή αγώνα σε μία περιοχή που δεν την γνωρίζω και δε με γνωρίζουν». Το πιο απίστευτο ωστόσο είναι ότι σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η ίδια υποστηρίζει ότι ήδη έχουν  ξεκινήσει συνομιλίες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κοινός τόπος για να κατέβει υποψήφια στην Κοζάνη με τον συγκεκριμένο συνδυασμό!          Η Ραχήλ Μακρή (αν το ρεπορτάζ δεν μεταφέρει με ανακρίβεια τις δηλώσεις της) ανέφερε για τους δικούς της λόγους τις συνομιλίες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι οποίες σε καμία περίπτωση αν υπάρχουν, δεν γίνονται σε επίσημο επίπεδο. Η Ραχήλ το πιθανότερο είναι ότι με αυτό τον τρόπο επιθυμεί να πιέσει τον ΣΥΡΙΖΑ να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο του καθώς όπως και η ίδια σημειώνει ότι οι πόρτες δεν έχουν κλείσει! Το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος μοιάζει με κακόγουστο πρωταπριλιάτικο  αστείο, αρκετοί μίλησαν για προβοκάτσια, ενώ δεν έλλειψαν και αυτοί που ενθουσιάστηκαν και μίλησαν κολακευτικά για την κινηματική δράση της πρώην βουλεύτριας των ΑΝΕΛ.

 

 

Τα περί συνομιλιών για συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τη Μακρή ανααπαράγουν και αξόπιστα εναλλακτικά μέσα πάντως όπως το thepresssproject.gr Το ρεπορτάζ του TPP επικαλείται δημοσιογραφικές πληροφορίες,που θέλουν τη Ραχήλ Μακρή να βρίσκεται πλέον καθοδόν (!!) για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκλογικά. Μάλιστα οι ίδιες πηγές της σελίδας αναφέρουν ότι η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη ραντεβού με τοπικά στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κοζάνη προκειμένου να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος στην περιφέρειά της.

Όργιο παραπληροφόρησης!

capital

«Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μακρή βρίσκεται πλέον καθοδόν για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκλογικά.
Μάλιστα, ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει προγραμματίσει για αύριο ραντεβού με τοπικά στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κοζάνη προκειμένου να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος στην περιφέρειά της.»!!!   (από το capital.gr)

Όπως καταγγέλουν στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πολλά από τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τελευταία στο διαδίκτυο δεν έχουν ίχνος αλήθειας. Ο www.capital.gr σε απαράδεκτη ανάρτηση  (βλέπε φωτό) υποστηρίζει ότι…η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάντως δεν κατεβαίνει ενιαία στις εκλογές, καθώς μια… τάση της διασπάστηκε και βαίνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.  Μάλιστα σχολιάζει:

«Με ποιά τάση συναντάται άραγε αύριο η Ραχήλ; Με την του ΣΥΡΙΖΑ ή την άλλη;». Μπορούν να μας πουν και εμάς ποιά είναι αυτή η τάση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που διασπάστηκε γιατί τέτοια «πληροφορία» δεν ευσταθεί.

Είναι αλήθεια ότι μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν εκφραστεί με θετικά λόγια στα κοινωνικά δίκτυα για την κινηματική δράση της Ραχήλ όταν π.χ υπερασπιζόταν τους φοιτητές στη ΓΑΔΑ αλλά το «θέλουμε τη Ραχήλ στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ» ήταν πάντα με χιουμοριστική διάθεση.

Ευκολότερο είναι να περάσει κάμηλος διά τρυπήματος βελόνης παρά η Ραχήλ να εισέλθη στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μας είπε γελώντας στέλεχος της οργάνωσης.

Απάντηση