Κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Προγραμματισμένη να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά στην ΑΣΟΕΕ  (σήμερα Κυριακή 30/08 το πρώι)  η συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής ΣΥνεργασίας για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) μπροστά στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις που διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

 

Θα γίνει συζήτηση και θα επικυρωθούν αποφάσεις σχετιά με την πρόταση της Κεντικρικής Πολιτικής Επιτροπής και την παρέμβαση στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη

την απόφαση της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την εκλογική – πολιτική συνεργασία, 27/8

την πρόταση που υποστηρίζεται από ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ, προς τις ΤΕ/ΚΕ και το ΠΣΟ

την πόταση της ΑΡΑΝ και της ΑΡΑΣ προς τις συνελεύσεις των ΤΕ και το ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

την πρόταση απόφασης από μέλη του ΠΣΟ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

την πρόταση για την απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

Αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή που δεν συνηθίζεται σε ανάλογες συνεδριάσεις, θα επικυρωθεί η πρόταση της πλειοψηφίας. Η συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη έχει ήδη απορριφθεί καθώς ούτε η ΛΑ.Ε έδειξε κάποια ουσιαστική διάθεση για συνεργασία αν και επεδίωξε την προσχώρηση τμήματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αν ήταν να συμπυκνώσουμε σε μία (1) πράταση τη στάση της, αυτή θα ήταν «καμία θυσία για την ανταρσύα».

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πόσες οργανώσεις και ανεξάρτητοι αγωνιστές θα στηρίξουν την πρόταση της πλειοψηφίας και αν θα εκδηλωθούν σημαντικές διαφοροποιήσεις/αποχωρήσεις ή προσχωρήσεις/συνεργασίες οργανώσεων/προσωπικοπτήτων στην εκλογική κάθοδο.  Όλα τα στοιχήματα είναι ανοιχτά.

Απάντηση