Γιάννης Σεφερλής: Το ΟΧΙ είναι «εντατική», το ΝΑΙ είναι θάνατος

(Φωτογραφία από το site της εφημερίδας «Πατρίς») Σύντροφοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του νομού Ηλείας σε εξόρμησή τους στον Πύργο υπέρ του ΟΧΙ.)

Αυτό είπε ο σύντροφος Γιάννης Σεφερλής στη συγκέντρωση που οργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Παρασκευή στην πλατεία Ιατρίδη στον Πύργο. Όπως παντού, έτσι και εδώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήρε ξεκάθαρη στάση υπέρ του ΟΧΙ, ζητώντας από το λαό, να παλέψει για ρήξη με την ΕΕ, και έξοδο από την Ευρωζώνη, ώστε να ξεκινήσει η ανάκαμψη για την αξιοπρέπεια του λαού, που δοκιμάστηκε σκληρά μέσα από τα μνημόνια των προηγούμενων ετών. Όπως υπογράμμισε και ο τοπικός Τύπος, τα μέλη και τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν δίνουν σε καμία περίπτωση λευκή επιταγή στον Α. Τσίπρα υπογραμμίζοντας πως και τα μέτρα που ο ίδιος πρότεινε δεν απέχουν και πολύ από το μνημόνιο.  Ολόκληρη η δήλωση του Γ. Σεφερλή, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

«Λέμε όχι αποφασιστικά, δυνατά και μαζικά! Όλα τα άλλα, δηλαδή το ναι, είναι θάνατος. Το όχι μπορεί να μη λύνει τα προβλήματα, δεν είναι όμως θάνατος, είναι «εντατική» που μέσα από αυτή θα προσπαθήσουμε να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας, και πρέπει να δώσουμε μάχη. Λέμε όχι στην κάλπη και ναι στους αγώνες που έρχονται. Εμείς λέμε τα πραγματικό εργατικό όχι, το όχι των αγώνων!»

 

 

Απάντηση