Αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις Καμίνη καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη διακομματική επιτροπή του Δήμου της Αθήνας καταγγέλλοντας αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις αποκλεισμού της αριστεράς από τα ΜΜΕ ενώ την ίδια ώρα όπως τονίζουν «το μόνο μέσο δημόσιας προβολής των απόψεων μας, η αφίσα καταδιώκεται με κάθε μέσο από το Δήμο της Αθήνας».

 

Η ανακοίνωση της αντικαπιταλιστικής συνεργασίας αναφέρει μεταξύ άλλων:

 

«Δεν νομιμοποιούμε με την συμμετοχή μας στη Διακομματική Επιτροπή τη στήριξη του Δήμου της Αθήνας στα κόμματα του Μνημονίου, με τις σκανδαλώδης κατανομές των χώρων προβολής απόψεων. Οι μεθοδεύσεις αυτές αποτελούν συνέχεια και προέκταση της αντιδημοκρατικής  εκστρατείας εναντίον της Αριστεράς, με τις προτάσεις Καμίνη για απαγόρευση των διαδηλώσεων, καταστολής των κινητοποιήσεων και παραβίασης του πανεπιστημιακού ασύλου.

Άλλωστε, η Αθήνα έχει μετατραπεί σε μια αστυνομοκρατούμενη πόλη, με τις απαράδεκτες ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας, που στρώνουν το έδαφος για την στήριξη  των φασιστών του ΛΑΟΣ και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.»

Πάντως παρά τους περιορισμούς, τις απαγορεύσεις και τους αποκλεισμούς  η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιμένει:

«Όση φίμωση και αν επιχειρήσουν να μας επιβάλουν, τόσο στην προεκλογική περίοδο, όσο και μετά, στους δρόμους της Αθήνας θα ακουστεί γερά η φωνή της αντίστασης και της αντικαπιταλιστικής ανατροπής.»

Απάντηση