Υπερ του ΣΥΡΙΖΑ η Άννα Φιλίνη

Όλα τα είδαμε σε αυτές τις εκλογές. 

Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς  ΄Αννα Φιλίνη η οποία αποχώρησε πρόσφατα από την ΔΗΜΑΡ καλεί τον κόσμο » Να καταψηφίσει τα κόμματα που υπέγραψαν τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο, που είναι στηρίγματα της ασυδοσίας του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών».  Όπως τονίζει στην Αυγή «στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αν και οι συνθήκες με εμπόδισαν να πάρω μέρος, μετά από επανειλημμένη συμμετοχή μου σε ψηφοδέλτια της Αριστεράς εδώ και χρόνια, όπου είχα την τιμή να με εκλέξουν οι πολίτες της Αθήνας βουλευτή στο ελληνικό Κοινοβούλιο και πολλές φορές Δημοτική Σύμβουλο, καλώ τους φίλους και συναγωνιστές μου να ψηφίσουμε και να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποτελέσει ισχυρή δύναμη στο μετεκλογικό τοπίο, και αν είναι δυνατόν να καθορίσει δημιουργικά και αριστερά τις εξελίξεις.»

Η Άννα Φιλίνη λιγότερο από ένα χρόνο πριν είχε υποστηρίξει ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρέπει να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο αλλά να δηλώσει «παρών» καθώς «αναγνωρίζει τη σημασία συνέχισης του δανεισμού της χώρας για να αποτραπεί η χρεοκοπία». Την πρόταση αυτή υπερψήφισαν 11 από τα 110 μέλη της Κ.Ε., ανάμεσά τους η Αννα Φιλίνη, ο Μ. Σαμπατακάκης, η Βάσω Κιντή, ο Στ. Λιβαδάς και ο Σ. Κουρουζίδης.

 

 Ποτέ δεν είναι αργά και θα θέλαμε να πιστέψουμε πως η  αριστερή προσαρμογή της Α. Φιλίνη είναι ειλικρινής και όχι συγκυριακή .  Ας δούμε αν η Α. Φιλίνη εκφράσει διαφωνίες και για τις προτάσεις Καμίνη για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

One thought on “Υπερ του ΣΥΡΙΖΑ η Άννα Φιλίνη

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: