ΑΝΕΛ, οι τουρκοφάγοι σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν θα αποκαλύψω πώς και πότε. Κρατώ το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ετοιμαζόμαστε για δράσεις, με τις οποίες θα μας νοιώσει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, πολύ σκληρά στο πετσί του. Και η πρώτη θα τσούξει πάρα πολύ. Αυτό δεν είναι απειλή. Είναι υπόσχεση. Με την Ελλάδα και τους νόμους της δεν θα παίξει κανείς. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητάμε από τις καμαριέρες του Κατάρ, εκείνους που ασκούν μυστική διπλωματία με την Άγκυρα, ακόμα και σε προθαλάμους του Εμίρη του Κατάρ, να μαζέψουν το συντομότερο δυνατό το Προξενείο και τους πράκτορές του».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί την ομιλία του στην Προσυνεδριακή Εκδήλωση των ΑΝΕΛ στην Κομοτηνή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Ο ομιλητής ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία τα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος της Θράκης, είπε επίσης:

«Το Προξενείο δεν μπορεί να συνεχίσει να δρα στη Θράκη με 3.000 πράκτορες και πρακτορίσκους, έχοντας προϋπολογισμό σε μαύρο χρήμα για τις αντεθνικές του ενέργειες, πάνω από 15.000.000 ευρώ το χρόνο. Πρέπει να σταματήσει και η δράση του δίδυμου Δραγώνα – Φραγκιαδάκη που με ευρωπαϊκά κονδύλια έχει βαλθεί να εμπεδώσει την τουρκική ως επίσημη γλώσσα της Θράκης. Πολλοί, αλλά και εγώ, αυτό αντιλαμβανόμαστε και κανείς δεν παρεμβαίνει».

Απάντηση