Και αγριο-νεοφιλελεύθερη συνιστώσα αποκτά η ΔΗΜΑΡ

Υπέρ της “συνετής φωνής” του Κουβέλη ο Ανδριανόπουλος

Την εκλογική στήριξη της ΔΗΜΑΡ για “να σωθεί η χώρα” ζητά με επίσημη δήλωσή του ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, που εκτιμά ότι “νικητής των εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ”, ανεξάρτητα από το αν ο Αλ. Τσίπρας θα μπορέσει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η ΔΗΜΑΡ, συνεχίζει, θα συμβάλει στο σχηματισμό κυβερνητικού σχήματος και η παρουσία της “θα διευκόλυνε τους κήρυκες ενός ακραίου Αριστερισμού να βάλουν νερό στο κρασί τους και να εγκαταλείψουν κάποιες από τις υπερβολικές και ακραία λαϊκίστικες προεκλογικές τους θέσεις”.

Στη χιλιοχρησιμοποιιημένη θεωρία των “δύο άκρων” καταφεύγει ο νεοφιλελεύθερος πολιτικός που από τη ΝΔ πέρασε στο ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια στο νεοφιλελεύθερο φόρουμ της Ντόρας Μπακογιάννη για να βρει τελικά την αδελφή πολιτική ψυχή στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη. Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ  σημαίνει ενισχύω ΚΑΙ τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζει ο Ανδριανόπουλος: “Το άσχημο είναι πως η ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάσει σημαντικά  και τη Χρυσή Αυγή. Το ένα άκρο ανεβαίνοντας αναπόφευκτα επιφέρει και την ισχυροποίηση του άλλου. Η σύγκρουση ακραίων θέσεων και λαϊκίστικων επιλογών θα οδηγήσει σε μια εφιαλτική κοινωνική πραγματικότητα. Μια ισχυρή ΔΗΜΑΡ ίσως να μπορέσει να αναχαιτίσει την πορεία αυτή καταστροφής… Η παρουσία της συνετής φωνής του Φώτη Κουβέλη πιθανότατα να ματαιώσει ακρότητες”.

2 thoughts on “Και αγριο-νεοφιλελεύθερη συνιστώσα αποκτά η ΔΗΜΑΡ

  • 16 Ιουνίου 2012 at 21:59
    Permalink

    Όσοι φοβούνται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε στην δραχμή, ας μην ψηφίσουν ΝΔ, αλλά ΔΗΜΑΡ για να έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ ένα άλλοθι να μην κάνει μερικά από τα τρελά που λέει…

    Reply

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: