Αναβολή της δίκης για το «Κυρία Παγκάλου»!

ΑΝΑΒΟΛΗ για άλλη μια φορά πήρε  η εκδίκαση της περίεργης αγωγής της κ. Χριστοφοράκη συζύγου του Θόδωρου Πάγκαλου εναντίον της αγωνίστριας Ελευθερίας Ψυχογιού
λόγω χρονικής αδυναμίας του δικαστηρίου να την εκδικάσει . Η δίκη μετατέθηκε για τις 23 Μαϊου   Παραμένει άγνωστο γιατί η κ. Χριστοφοράκη επιμένει σε αυτή την υπόθεση και ταλαιπωρεί την Ελευθερία Ψυχογιού και την οικογένεια της τόσο καιρό.

Όπως έγραψε η Ελευθερία Ψυχογιού στην προσωπική της σελίδα στο facebook:
Στο χωριό μου λένε :
Να μαι το Μάη γάιδαρος ,τον Αύγουστο κριάρι 
όλο το χρόνο πετεινός και γάτος τον Γενάρη.
Υ.Γ : Τον Μάη γάιδαρος λοιπόν ……………;)

 

Διαβάστε το σημερινό ρεπορτάζ της Α.Τζ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών για την υπόθεση:

Ζητεί φυλάκιση 300.000 ευρώ για το «Κυρία Παγκάλου»!

 

Δικάζεται σήμερα Πέμπτη στην Ευελπίδων η Ελευθερία Ψυχογιού, που συμμετείχε ενεργά στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ το 2011, επειδή τότε είχε αποκαλέσει την Χ. Χριστοφοράκη ως «κυρία Παγκάλου» στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιουζ του Λ. Λαζόπουλου.

 

Η κ. Χριστοφοράκη, σύζυγος του τότε αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου και δημοτική σύμβουλος Σαρωνικού, ζητάει τη φυλάκιση της κ. Ψυχογιού για 12 μήνες και 300.000 ευρώ αποζημίωση, καθώς θεωρεί ότι θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή της.

«Απ’όσο γνωρίζω, πουθενά στον κόσμο δεν αποτελεί αδίκημα να αναφέρεις κάποιον ή κάποια με το όνομα του συντρόφου ή συζύγου του/της. Δεν είχα σκοπό να την θίξω προσωπικά, αλλά να κριτικάρω την πολιτική της στάσης, το γεγονός ότι δεν στήριξε στο συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού τον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας» είπε στην «Εφ. Συν» η Ελευθερία Ψυχογιού.

«Με τον Πάγκαλο δεν την ταύτισα εγώ, η ίδια ταυτίστηκε όταν πήρε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σαωνικού.   Δεν είμαι η μόνη που διώκομαι επειδή συμμετέχω σε κινήματα. Αυτού του είδους οι διώξεις σκοπεύουν στη φίμωση και την τρομοκράτηση των πολιτών» πρόσθεσε.

 

Μας καταδιώκουν και δικαστικά

 

«Δεν μας χτυπάνε μόνο με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα μας καταδιώκουν και δικαστικά. Αυτό κάνουν τώρα και στη Χαλκιδική που αγωνίζονται ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Είχα ανέβει στη διαδήλωση την περασμένη εβδομάδα. Όπως η Χαλκιδική ήρθε στην Κερατέα, έτσι και εμείς ανεβήκαμε στη Χαλκιδική. Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη»

 

 

 

 

Απάντηση