Χυδαία επίθεση της ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσαυγίτικης Εμπνευσης

Πρωτοφανής επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Πανελλαδική συνδιάσκεψη «ενιαιοποίησης» του αριστερού φορέα. Το γραφείο της ΝΔ εξέδωσε μια ανακοίνωση που μοιάζει σαν να είναι γραμμένη από την Χρυσή Αυγή. Χρειάστηκε να ταυτοποιήσουμε την ανακοίνωση με την επίσημη ιστοσελίδα για να βεβαιωθούμε. Ο ακροδεξιός λίβελος του κόμματος Σαμαρά κάνει λόγο για συνένωση της συνιστώσας της τρομοκρατίας, με τη συνιστώσα που θέλει την Ελλάδα χώρα λαθρομεταναστών, με τη συνιστώσα που λιντσάρει βουλευτές κλπ, κλπ.  Από την άλλη η ακροδεξιά στροφή της ΝΔ αποκτά νόημα αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κατηγορίες προέρχονται από ένα κόμμα που ο σημερινός κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Μ. Βορίδης  είχε διοριστεί γραμματέας της ΕΠΕΝ από τον ίδιο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο!  Δεν είναι τυχαίο επίσης που η ένταση των προσβλητικών χαρακτηρισμών έρχεται μετά το νέο κύμα δημοσκοπήσεων που ανεβάζουν τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη δεύτερη ΝΔ στις 4-5 μονάδες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

 

ΝΔ:Ο κ. Τσίπρας σήμερα ζει το όνειρό του, γεννήθηκε επισήμως το κόμμα της δραχμής.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματός του, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σήμερα είναι η ιστορική ημέρα της προσπάθειας να ενωθούν η συνιστώσα που ονειρεύεται τη δραχμή και τη χρεοκοπία, η συνιστώσα που απειλεί με λιντσάρισμα βουλευτές, αλλά και ξένους επενδυτές, η συνιστώσα που υποστηρίζει την τρομοκρατία και τους κουκουλοφόρους, η συνιστώσα που φαντασιώνεται την Ελλάδα με κατοίκους μόνον λαθρομετανάστες, η συνιστώσα των εργατοπατέρων του κρατισμού, η συνιστώσα που ονομάζει τα Σκόπια «Μακεδονία». Ο κ. Τσίπρας σήμερα ζει το όνειρό του, γεννήθηκε επισήμως το κόμμα της δραχμής.

 

H Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

 

Η πολιτική χυδαιότητα του κόμματος του κ. Σαμαρά δεν έχει όρια και είναι ενδεικτική του ήθους και του πανικού που έχει κυριεύσει το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Τους ενημερώνουμε ότι η δυναμική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν ανακόπτεται με τέτοιου είδους φαιδρότητες.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε να μάθουμε αν η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκφράζει και τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους.

Απάντηση