‘Άλλες έντεκα εκδιδόμενες οροθετικές, οι δέκα ελληνίδες

Άλλες έντεκα εκδιδόμενες γυναίκες (και όχι τρεις όπως είχε γίνει γνωστό την Δευτέρα) βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός από την 22χρονη Ρωσίδα, όπως γνωστοποίησε στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο ιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευάγγελος Λιάπης. Οι δέκα είναι Ελληνίδες. Οι 11 οροθετικές ιερόδουλες που εντοπίστηκαν κατά τους χθεσινούς ελέγχους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ περισσότερες από 100 ιερόδουλες, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί περισσότερα από 1000 τηλεφωνήματα, κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνουν έχουν ξεκινήσει τους ελέγχους από τις προβληματικές περιοχές της Αθήνας, αλλά οι έλεγχοι θα επεκταθούν και θα εξεταστεί «και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο».

Σημείωσε ότι οι περισσότερες εκδιδόμενες δέχονται τους ελέγχους, κυρίως γιατί είναι παράνομες και δεν έχουν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία το Aids δεν έχει σύνορα, η θεωρία περί αλλοδαπών υγειονομικών βομβών δεν επιβεβαιώνεται καθώς δέκα στις έντεκα οροθετικές είναι ελληνίδες.

Οργανώσεις οροθετικών καταδικάζουν τη στάση της Πολιτείας την οποία καλούν να Πολιτεία να επανορθώσει. Την καλούν επίσης να σταματήσει το στιγματισμό και τις διακρίσεις έναντι ευάλωτων ανθρώπων και να προστατεύσει με κάθε τρόπο τη νομιμότητα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όπως τονίζουν προγράμματα που όταν γίνονται σωστά συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού, σε αντίθεση με το κυνήγι μαγισσών.

One thought on “‘Άλλες έντεκα εκδιδόμενες οροθετικές, οι δέκα ελληνίδες

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: