Παπαρήγα: Η κρατική βία δεν εξισώνεται με τη λαϊκή εξέγερση (video)

 «Εμείς το γιαούρτι δεν το χρησιμοποιούμε ως μέσο πάλης…Έλεος όμως! Θα εξισώσουμε το γιαούρτι και τη ροχάλα με το έγκλημα;»!

Στον «υπαρκτό κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί ενάντια στο λαϊκό κίνημα η τροπολογία» για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες αναφέρθηκε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή.

Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, εξηγώντας το «παρών» του κόμματος στην επίμαχη τροπολογία σημείωσε ότι η κυβέρνηση με αναφορές υπουργών που συνδέουν το «γιαούρτι με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα» σημείωσε ότι η κυβέρνηση αποβλέπει στο «να εξισώσει την κρατική βία και καταστολή ακόμα και τη ναζιστική αντίληψη και πρακτική με την ταξική πάλη, την κινητοποίηση, την κατάληψη, την κοινωνική επανάσταση».

Τόνισε χαρακτηριστικά «δεν φοβόμαστε, μη νομίζετε ότι μπορείτε τέτοια μέτρα να τα χρησιμοποιήσετε εναντίον μας».

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ «έπρεπε να ψηφίσει «όχι» στην τροπολογία αλλά δεν το κάνει διότι δεν θέλει να αθωώσει την Χρυσή Αυγή» και αναφερόμενη στους ψηφοφόρους της είπε «μην χαϊδεύετε τα αυτιά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής πάντα υπήρχε ένας πυρήνας στην Ελλάδα, μην έχετε το νου σας μόνο στα ψηφαλάκια».

Πηγή: 902

 

 

Απάντηση