Αλέκα Παπαρήγα: Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ τώρα

Τη θέση του ΚΚΕ για αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα με δήλωσή της, με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής της ιμπεριαλιστικής Συμμαχίας στο Σικάγο σήμερα και αύριο.

Η Α. Παπαρήγα κατηγόρησε τα άλλα κόμματα, γιατί όπως είπε, κανένα από τα κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν ή να πάρουν μέρος στην κυβέρνηση δεν τοποθετήθηκε για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ που ξεκινάει σήμερα στο Σικάγο, η οποία παίρνει αποφάσεις τρομακτικές για τους λαούς της Ευρώπης, για τους λαούς της περιοχής μας και ολόκληρου του κόσμου. Επίσης, ζήτησε από τα άλλα κόμματα να τοποθετηθούν για το ποια πρέπει να είναι η ελληνική συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και πάνω απ΄όλα , για το πού αυτά τα κόμματα θα πουν όχι. Με αυτό τον τρόπο πετάει το μπαλάκι στο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου τη στάση χαρακτηρίζει υποκριτική, καθώς θεωρεί πως  αποφεύγει το αίτημα της αποδέσμευσης – εξόδου της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ με το γενικόλογο αίτημα της «διάλυσης του ΝΑΤΟ», δηλαδή ποτέ, ούτε καν στη «Δευτέρα Παρουσία»! Γιατί πυρήνας του ΝΑΤΟ είναι οι ΗΠΑ, ως η ισχυρότερη πολιτική – στρατιωτική και οικονομική δύναμη από τη δημιουργία του. Ενδιαφέρον θα έχει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει σχέδιο κατάργησης των μνημονίων θα το στηρίξουμε

Ακόμα η Α. Παπαρήγα διερωτήθηκε τι θα κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α όταν το ΚΚΕ καταθέσει νομοσχέδιο για την κατάργηση των Μνημονίων και πρόσθεσε ότι αν (ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α από την πλευρά του) φέρει τέτοιο σχέδιο νόμου θα το στηρίξουμε.

 

One thought on “Αλέκα Παπαρήγα: Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ τώρα

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: