Η Α. Παπαρήγα στο Μέγκα

Σχεδόν έχουμε φτάσει να νοσταλγούμε τις εποχές όπου οι δημοσιογράφοι αστικών καναλιών όπως του Mega ήταν εξαιρετικά επιθετικοί με την Αλέκα Παπαρήγα και άλλα στελέχη του ΚΚΕ.  Τώρα μπροστά στο πιο άμεσο για αυτούς διακύβευμα του «ροκανίσματος» του ΣΥΡΙΖΑ, το γνωστό τρίο Τρέμη, Τζίμα και Πρετεντέρη εμφανίζεται για πρώτη φορά τόσο συγκαταβατικό με τη γ.γ του ΚΚΕ.  Πάντως είναι εντυπωσιακό πως κατευθύνουν τη συζήτηση ώστε το 80% του χρόνου να αναλώνεται στην κριτική προς το ΣΥΡΙΖΑ, προσπερνώντας το πολιτικό πρόγραμμα του ΚΚΕ.

One thought on “Η Α. Παπαρήγα στο Μέγκα

  • 5 Ιουνίου 2012 at 10:03
    Permalink

    1. Είναι ψευδές ότι η κ. Παπαρήγα δεν παρουσίασε το “πρόγραμμα” του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα του ΚΚΕ είναι είναι να μην κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, γιαυτό και 9/10 της προεκλογικής του εκστρατείας αφορά την επίθεση στον ΣΥΡΙΖA. Και στον “ρ” βγάζει γραμμή το “τρίο” Τρέμη, Τζίμα και Πρετεντέρη, ο οποίος την ίδια γραμμή έχει;

    2. Το σημαντικό είναι η εκτίμηση της Κ. Παπαρήγα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “αφελής” για να τα λέει αυτά… άρα είναι “πράκτορας” του εχθρού που κοροϊδεύει βάσει κρυφού σχεδίου τον κόσμο. Αυτή η λογική που εκφράζει η κ. Παπαρήγα ποιά σχέση έχει με την Αριστερά; Αυτό είναι ΖΗΤΗΜΑ που αναδεικνύεται από την συνέντευξη της κ. Παραρήγα και ότι ότι δήθεν παρασύρθηκε, η αθώα περιστερά από τα γεράκια του ΜΕΓΚΑ….

    Reply

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: