Αλέκα: Η αριστερή κυβέρνηση είναι μια απάτη

Ο Αλέξης και ο Φώτης λένε μπούρδες τονίζει η γ.γ του ΚΚΕ. 

Τίποτα φιλολαϊκό από μια «αριστερή» κυβέρνηση μέσα στην Ε.Ε

Η γ.γ του ΚΚΕ ήταν αυστηρή και κατηγορηματική μιλώντας σε εργαζόμενους στην Κοζάνη:  «Οποια κυβέρνηση και αν προκύψει από τις εκλογές δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό καλό για το λαό αλλά θα δρομολογήσει την πολιτική που ξέρουμε».   Η Αλέκα δεν μάσησε τα λόγια της για τις πιθανότητες και τις προοπτικές σχηματισμού μιας προοδευτικής «κυβέρνησης με κορμό την αριστερά» όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με όποια παραλλαγή ΔΗΜΑΡ, Κοινωνική Συμμαχία, ΠΑΣΟΚ ή άρμα πολιτών: «Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να γίνει. Ή άλλες παραλλαγές μεταξύ τους» είπε. Η Αλέκα λίγο πολύ θεωρεί ότι ο Φώτης Κουβέλης και ο Αλέξης Τσίπρας κοροϊδεύουν ή τους εαυτούς τους ή τον κόσμο αν πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάποια ημίμετρα ανακούφισης των εργαζομένων στο πλαίσιο της κυριαρχίας των μονοπωλίων, στα πλαίσια της αγοράς, των ευρωπαϊκών συνθηκών:

«Κοιτάξτε να δείτε. Πριν 20 – 30 χρόνια, μπορούσε μια τέτοια κυβέρνηση για κάνα χρόνο να πάρει μερικά τέτοια ημίμετρα. Τώρα, είτε έχει αριστερή σημαία ή οποιαδήποτε σημαία, από τη στιγμή που θα κινηθεί στα πλαίσια της, θα πάει, θα γκρινιάξει, θα παρακαλεί και θα γυρίσει με χειρότερα μέτρα. Διαπραγματεύσεις έκανε και ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου.

Επομένως, όλα αυτά που ακούτε, τον Κουβέλη που θα βρει ισοδύναμα μέτρα ή τον Τσίπρα που λέει θα καταγγείλω τις συνθήκες και θα βάλω φόρο στους επιχειρηματίες, όλα αυτά – με συγχωρείτε για την έκφραση – είναι μπούρδες»

Απάντηση