Άδωνις: «ο επίτροπος άργησε μια μέρα»

 

«Σφοδρή» κριτική άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περί διορισμού Ευρωπαίων επιτρόπων στα ελληνικά υπουργεία.

Καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Σκάι, είπε ότι οι επίτροποι-τοποτηρητές-γκαουλάιτερ  άργησαν, ότι έπρεπε να είχαν έρθει χθες και μάλιστα δεν έπρεπε να τους φέρει η τρόικα, αλλά να τους είχαμε ζητήσει μόνοι μας.

 

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος, όταν βρισκόταν στο υπουργείο Ναυτιλίας, έκανε πολύ δουλειά,  οικονομίες, περικοπές, εξορθολογισμούς κ.λπ. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένας επίτροπος από μόνος του!

 

Επί τη ευκαιρία, κάρφωσε και τον Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι παράνομα έδωσε αποζημιώσεις 500 εκατ. στους διαμαρτυρόμενους αγρότες, γιατί τα χρήματα αυτά τα πληρώνουν σήμερα οι συνταξιούχοι.

 

Στον επόμενο ανασχηματισμό, ο κύριος Άδωνις θα πρέπει να υπουργοποιηθεί. Ο άνθρωπος είναι ακούραστος, κάνει τη διαδρομή Μαρούσι-Φάληρο σαν να ‘ταν Πατήσια-Παγκράτι, αφού σήμερα νωρίς το πρωί έδωσε το παρών στο πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και ύστερα, γρήγορος σαν τον άνεμο, έτρεξε στο στούντιο του Σκάι. Μέρα νύχτα στα τηλεοπτικά μετερίζια το ελληνόπουλο…

 

Δείτε βίντεο Γεωργιάδη: Πολύ συμπαθής και χρήσιμος ο Φούχτελ, ο Ρεχάγκελ της πολιτικής

Απάντηση