Άδωνις – Χρυσή Αυγή, δουλεύουνε μαζί!

Με μόνο στόχο την κατασυκοφάντηση ενός ηρωικού απεργιακού αγώνα, ο ακροδεξιός βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης και το παρακρατικό παρακλάδι του φασισμού, η Χρυσή Αυγή, εξαπέλυσαν ακόμη μια επίθεση. Με παρέμβασή του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε μια εμφυλιοπολεμικών διαθέσεων αντιαριστερή και αντικομμουνιστική φλυαρία, δηλώνοντας απευθυνόμενος στην ομάδα της «Ελληνοφρένειας» ότι η επέμβαση των ΜΑΤ για το σπάσιμο της απεργίας είναι «καλή αρχή σ’ ένα Κράτος που δεν θα κάνει ό,τι γουστάρετε εσείς! Φθάνει πια η τυραννία της Αριστεράς!».

Αργότερα, ο βουλευτής αξιοποίησε την ύποπτων κινήτρων και οπωσδήποτε προβοκατόρικη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία υποκριτικά αναφέρει πως «αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα των απεργών και των απολυμένων της Χαλυβουργίας Ελλάδος», ενώ χύνοντας τη ναζιστική της χολή σημείωσε πως «οι Έλληνες εργάτες δεν καπελώνονται από κανένα κομματικό χώρο». Κανείς βέβαια δεν ξεχνά πώς είχε αντιδράσει η συμμορία στην προσπάθεια για απεργία στο εργοστάσιο του Βόλου, αλλά και τη δόλια κίνηση «αλληλεγγύης» που έκανε στον Ασπρόπυργο, παγιδεύοντας τους απεργούς χαλυβουργούς.

Έπιασε αμέσως το νόημα ο Άδωνις και σχολίασε με το μοναδικό του σε κακεντρέχεια και πολιτικό φανατισμό ύφος: «Σήμερα με την κοινή στάση ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ απεδείχθη ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν στην πρόοδο του Κράτους μας: Οι Κομμουνιστές και οι Ναζί, δηλ οι οπαδοί του Ολοκληρωτισμού! Να τους χαίρονται όσοι τους υποστηρίζουν».

Μια νέα θεωρία περί σύγκλισης των άκρων διατυπώνεται λοιπόν, από τον πρώην καρατζαφερικό τηλεπωλητή του περιθωρίου, που εισήλθε στα αστικά σαλόνια της εξουσίας και τώρα προβάλλεται ως δήθεν νομιμότητα του κέντρου! Και στη γωνία βεβαίως δεν τοποθετείται κανείς άλλος, παρά το μαχητικό εργατικό κίνημα και ένας αγώνας σύμβολο επί 9 μήνες ανυποχώρητης στάσης απέναντι στην εργοδοσία.

Σημειωτέον, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χτες παρέδιδε μαθήματα απεργοσπασίας στους διαφωνούντες με την απεργία υπαλλήλους της Χαλυβουργίας, προφανώς αισθανόμενος και ο ίδιος συμπάσχων με την εργοδοσία. Με φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος στο twitter πιστοποίησε άλλη μια φορά τίνος τα συμφέροντα εκπροσωπεί.

 

One thought on “Άδωνις – Χρυσή Αυγή, δουλεύουνε μαζί!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: