Άδεια οπλοφορίας θέλει ο Κασιδιάρης

Licence to ill…

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εθεάθη την Τρίτη στη ΓΑΔΑ σύμφωνα με το newsit συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές τους και ένα ιερέα και κατευθύνθηκε στον έκτο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.  Όχι δεν αποφάσισε η νέα κυβέρνηση τη συγχώνευση της Χρυσής Αυγής με τη ΓΑΔΑ.  Ο λόγος που πήγε ο Η. Κασιδιάρης ήταν να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησής του για άδεια οπλοφορίας, έτσι ώστε να μπορεί να οπλοφορεί και με το νόμο.  Άλλα δύο  μέλη της Χρυσής Αυγής φέρονται να έχουν καταθέσει ανάλογη αίτηση. Μετά το αμόκ που έπαθε ο Κασιδιάρης σε τηλεοπτικό στούντιο όπου επιτέθηκε σε δύο γυναίκες είναι εύλογο το ερώτημα αν ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής θα περάσει από σοβαρή ψυχιατρική εξέταση. Γιατί είναι που είναι στρατόκαυλος και θαυμαστής των ταγμάτων θανάτου του Χίτλερ waffen SS,  υπάρχει φόβος μην τη δει και 007 με άδεια να σκοτώνει.

2 thoughts on “Άδεια οπλοφορίας θέλει ο Κασιδιάρης

 • 19 Ιουνίου 2012 at 17:55
  Permalink

  Η κοπελιά στη φώτο σίγουρα δεν είναι στρατόκαυλη όπως λέτε, αλλά εντελώς άκαυλη. Σουφρώνει τα χείλη σαν παλλακίδα παλαιάς εποχής και αναρωτιέται το γιατί δεν επιθυμούν άλλο οι άντρες το κορμί της.

  Φτυστός αρουραίος που κινείται στα σκοτάδια και ξαφνικά βγήκε στο φως και τρίβει τη μουσούδα του σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

  Να τον χαιρόμαστε

  Reply

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: