16 Νοεμβρίου: Η μέρα που η γη δεν σταμάτησε να γυρίζει

Μετά τους Μάγιας και τις εσχατολογικές προφητείες του Νοστράδαμου, καταρρίπτονται και οι μύθοι του λόμπι των τραπεζών.     Τόσο ο Α. Σαμαράς όσο και ο Γ. Στουρνάρας για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ισχυρίστηκαν πολλάκις  ότι τα χρήματα της χώρας χωρίς βοήθεια από το ΔΝΤ επαρκούν μόνο μέχρι σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου,

Τελικά η μπλόφα αποδείχτηκε πιο κούφια και από τον αστείο «ιό της χιλιετίας» που υποτίθεται ότι στις 01/01/2000 θα κατέστρεφε κάθε ηλεκτρονικό σύστημα του πλανήτη.

Καλό είναι ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας να σταματήσουν να φέρονται ως αρχηγοί της αίρεσης του ευρώ και να προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να πείσουν τον ελληνικό λαό να αυτοκτονήσει ομαδικό.   Αν έχουν ίχνος λογικής πρέπει να παραδεχτούν ότι η  χώρα έχει χρεοκοπήσει εδώ και πολλά χρόνια και να σταματήσουν να πληρώνουν τους τοκογλύφους δανειστές.

Σε κάθε περίπτωση οι νοστράδαμοι της συμφοράς παραμένουν στην εξουσία, η δόση θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.  Και δεν θα πάει ούτε ένα ευρώ στις τσέπες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση